Výkřik do ticha

Výkřik do ticha https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516240/bmid_vykrik-do-ticha-rrZ-516240.jpeg 5 142 33

Půlnoční běsnění série

< 3. díl >

Lilith je potomkem jedné z nejobávanějších organizací na světě. Poté co se ocitla v nechvalně proslulém cirkusu Půlnoční běsnění, musí čelit minulosti, na niž chce zapomenout, a budoucnosti, která by ji mohla zničit. Miluje dva muže, kteří lásku oplácejí jí i sobě navzájem. Jeden je bratr z Kizniče, druhý člen Elitního klubu králů a oba jí lžou. Když však démoni minulosti sevřou Lilith hrdlo, dovolí jim, aby z ní sloupali vrstvy dokonalosti a dostali se k její prohnilé, uvadlé duši? Možná ano, nebo možná zemřou, až se o to pokusí.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

In Silence She Screams , 2021


více info...

MAU256
MAU256
14.03.2024 4 z 5

Ramena mi poklesnou a z hrdla mi unikne vzlyk. Po tvářích mi stékají slzy a dopadají na onyxový kadeře pode mnou. Nepřestávám se třást a slzy mi nespoutaně klouzají po obličeji. Lilith zůstává nablízku a nechá mě, ať to ze sebe všechno dostanu. Je mi fuk, kdo tu je a pozoruje mě, jak to ze sebe konečně vyplavuju ven, protože on je pryč. Miloval jsem ho a už tu není.

Další díl, který jede ve stejném duchu, jako díly předchozí. Možná je ještě víc brutálnější, se spoustou sexu, plný klamu, chaosu, ti, kdo měli být mrtví, ožívají... Je to nepředstavitelné, ale neskutečně čtivé. Jsem zvědavá, co nám přinese poslední díl...

petraLI
petraLI
05.02.2024 3 z 5

Zatím nejslabší díl. Tady bylo všeho moc, úplně mi to nesedlo. Jde se na další díl.


Martinak478
Martinak478
19.01.2024 5 z 5

Tenhle dil byl naprosto dokonalej. Dávám plnej počet. Strašně se mi líbí že propojila Půlnoční běsnění se serii Elitní klub králů, což je moje nejoblíbenější série vůbec.

Jedine co me štve, je že její knihy hltám tak moc, ze jsem zvládla za 3dny první tři díly z této serie, o víkendu dočtu 4.ty a pak budu muset bůhví jak dlouho čekat na další dil o Kohenovi a jak to vlastně celé dopadne

Majuš333
Majuš333
30.12.2023 5 z 5

'Vítejte v Půlnočním běsnění, kde si pohrajeme s vaší hlavou, protože naše hlavy s náma vyjebávají každej den.'


K...a, ja tu Amo asi naozaj zaškrtím!!!!! Nie je to kvôli tomu, že by ma oklamala, na to jej šialené hry až moc dobre poznám, ale ide o ten infarktový štýl, ktorým to podala!!!
A aj keď dávam plný počet bodov (inak to ani nejde), neodpustím si pripomienku, že ma Amo 'trojlístkom' trochu sklamala... Bola som zvedavá, ako sa s tým práve ona popasuje a pri spojení Lilith, Eliho a Kyrina som očakávala zvrátenú, arogantnú a iskrami nabitú atómovku a boj o dominanciu nielen čo sa sexu týka, ale nič také sa neudialo... Takto mi to proste pripadalo, ako keby sa na záhradke hrali šteniatka zlatého retrievera a nie sa stretli traja 'šialenci'... Áno, dve scény boli žhavé a podľa mojich predstáv, no to je stále málo...
(Hm, dúfam, že to o mne teraz nevypovedá, že som šibnutejšia a zvrátenejšia ako Amo...???)


'Když žijete dost dlouho poblíž zla, stanete se zlem taky. Je to jako nakažlivá nemoc a nevšimnete si, že ji máte, dokud ve vás nemá zaryté ošklivé drápy tak hluboko, že to za sebou nechá jizvy.'

'Válečná stezka není přímá cesta. Je to spíš kruh. Cokoli na své cestě zničíš, nakonec se s tím znovu setkáš.'

miloslava3256
miloslava3256
01.10.2023 5 z 5

(SPOILER) Skvělá mafiánská serie. Opravdu velké množství drama, tajemství, intrik, mafie, smrti, sexu ... fakt se toho nebojí.

A příběh 3 postav, které tvoří skupinu! wau!! to mně dostalo a neskutečně si společné scény užívala. , Mooooc se mi líbí komentář jedné hodnotící - kniha fakt až mládí do žeber :D :D :D Ooo, ano, přesně tak

A opravdu jsem autorce skočila na lest, kterou nachystala, že to bude konec a bylo to jinak. Postupně odhalující Kyrin své slabiny byl boží, ale hlavní překvapením byla Lilith, která postupně odhalila čím si prošla, jako fakt brutální a postupně zjišťuje, že žít se dá jinak.

happy19
happy19
14.09.2023 5 z 5

...jsme figurky na šachovnici ďábelské Amo,-)
...rozebraná na kousky...tady ještě budou padat hlavy...


,,Musíte lámat svoje srdce, dokud se neotevře."

,,Ve tvém srdci je svíčka připravena k zapálení. V tvé duši je prázdo připravené k naplnění. "
Cítíš to, že..?

Lavina
Lavina
13.09.2023 5 z 5

Prostě úžasná kniha,sice totálně ujetá,ale je v ní vše co ve správné knize má být-akce,reakce,sex,krev,drama,záhada.. obrečela jsem konec,ale jdu číst další...tato spisovatelka je top

Alena_S
Alena_S
06.09.2023 4 z 5

Ta knížka bolela. Bolela hodně a dobře.
Tak dobře, že jsem ochotná odpustit paní autorce to, že je čuně, i to, že nechala Járu Cimrmana sestavit všechny ty rodinné/rodové/plodové vazby (jinak si ten spletenec neumím vysvětlit).
Bavila mě Lilith i ten jejich trojlístek. (Ach, sladké vzpomínky na dobu, kdy Anita Blake měla jen dva chlapy a ještě se to "dalo".) Vlastně mám po přečtení pocit, že mě kniha zmlátila do žeber.

Co už drhne moc, je Patientia. Začínám chápat, že ji nejde jen tak zrušit globálně, ale že by těch x zlých a ultraprachatých supermanů, co už tam krouží, nebylo schopných ji aspoň zahnat kus od vlastního rajónu? No, určitě se pro to v dalších knihách najde nějaké krutopřísné vysvětlení. Amo a Jára to vymyslí. :D

Arlienen
Arlienen
23.08.2023 3 z 5

Na Lilith a její příběh jsem se moc těšila. Dostala jsem přesně to, co jsem čekala a snad ještě víc. Kniha byla plná sexu, násilí a šílenství.
Překvapila mě ta trojka. Netušila jsem, že by Amo mohla spojit svět Králů a Půlnoční běsnění, i když se to předtím stalo.... Krále mám ráda a byla jsem ráda, že i tady dostali svůj prostor. Bohužel, ale ani oni nezachránili knihu a já hodnotím pouze třemi ***. Přišlo mi, že Amo tuto knihu až moc překombinovala a bylo tam všeho moc. Úplně nechápu toho Eliho a ani Dove. Doufám, že své vysvětlení naleznu v dalším díle.

KajinaH722
KajinaH722
16.08.2023 5 z 5

Tak tenhle díl mě totálně dostal. Bylo to dost šokující, temný, bolestivý a zvrácený. To co vše Lilith zažila bylo dost kruté a nevěřila jsem svým očím, co vše jsem se vše dozvěděla.
Ten konec byl dost překvapivý, takže uvidíme co se stane v dalším díle.


30.8. Vyjde čtvrtý díl a já už mám přeobjednávku zaplacenou, tak jsem zvědavá jaký bude mit příběh Ketaon a Cartier .

lenka7679
lenka7679
07.08.2023 5 z 5

Série mě celá chytila. Děj má spád, postavy jsou sympatické tak akorát, aby si je čtenář zamilovala a pak jim ledasco odpustil. A děj je neskutečně žhavý. Napnutá jsem byla až do konce a že ten konec byl.
Autorka má nadání nechat situace vygradovat a čtenáře srazit na kolena. Když už si myslím, že mě nepřekvapí, tak je tu zvrat a já přemýšlím, jak je možný, že mě to nenapadlo, no nenapadlo.
Tím, že je pro mě spisovatelka nový objev nemám její knihy načtené a proto nemohu posoudit, zda se její náměty až tolik opakují, jak si zde někteří stěžují. Za mě je to osvěžující změna oproti mainstreamu a jsem spokojená. Nemůžu se dočkat dalšího dílu, který vychází už tenhle měsíc.
Lilith je jméno, které přímo vybízí k tomu, co bude následovat. Myslíte, že jste opět připraveni zažít půlnoční běsnění a užít si další ďábelsky dobrý pokračování? Pojďte dál, jste srdečně zváni. Vítá vás panenka a její domeček. Čeká na vás a ráda vám předvede, co dokáže.

Ann98
Ann98
24.07.2023 3 z 5

Bylo to žhavé, bylo to erotické, bylo to zvrácené, bylo to něco, na co rozhodně nezapomenete.
Kniha navazuje na předchozí dva díly. Ne že by mě tento díl zklamal, ale předchozí díly se mi líbily mnohem víc. Trošku mi vadila ta trojka. Nevím, proč tam autorka zatáhla i elitní klub. Navíc, jak jsem měla Eliho vždycky ráda, tady mi přišel jako jiná osoba. Nevím no.. Na druhou stranu o to víc jsem teď napnutá, co bude dál.
Moc se těším na další díl, protože každý díl je tvrdší, krutější, erotičtější, zvrácenější. Keaton je můj oblíbenec, tak doufám, že má pro nás autorka přichystanou nějakou pecku.

JaAnička
JaAnička
22.07.2023 3 z 5

Klasická Amo...svým způsobem čte člověk podesáté to samé. Tentokrát si ale nejsem jistá, jestli mě to už nezačíná pomalu otravovat. Děj byl asi takový ...na jaký jsme zvyklí, hodně prvoplánových, ale i docela ucházejících zvratů, otevřeného sexuálního napětí a obscénních scén, až přehršel násilí a všudypřítomné krve, extrémního bohatství, statisíce sledovatelů na instagramu (proč na to dávají pokaždé takový důraz?), popisu krásných téměž dokonalých těl (všichni kluci jsou vysocí, svalnatí, tetovaní, holky mají dokonale velká prsa a kulaté boky, vlasy jako bohyně...), množství alkoholu, cigaret, drog apod.

Avšak postavy za mě tentokrát moc nezářily, chemie tam moc nefungovala a jejich láska byla taková...neuvěřitelná, všechny vyprávěné příběhy byly sice silné, ale byly až tak moc vyhrocené a už mi přišly dost přitažené za vlasy (ačkoli jsem ráda, že se vrátili králové v plné síle).

Je to vlastně taková klasická - trochu na způsob gangsterská - odděchovka, ze které si po určité době nebudete pamatovat skoro nic.

Dizzy3
Dizzy3
21.07.2023 3 z 5

Po pravdě mám dost rozporuplné pocity.. musím říct, že mne to moc nebavilo a celkem jsem se těšila až to budu mít dočtený. Až posledních pár stránek se přiblížilo kvalitě prvního dílu. Jak už tu někdo psal, byl to miš maš všeho dohromady a nemůžu se rozhodnout jestli to už bylo moc nebo to bylo tak akorát, každopádně to byla rozhodně Amo :D Lilith mi byla nesympatická skoro až do konce, a v tom trojúhelníku mi chyběla ta správná chemie.. ale ať jen neplivu, zápletka okolo Běsnění, Králů a Patientie byla rozhodně zajimavější než u druhého dílu, takže se i tak těším co náš bude čekat dál.
SPOILER: asi už nic nezmění to, že budu kopat za tým King a Persy, takže to chabé oznámení těhotenství?! Jakože cože?! Byla jsem dost naštvaná! Chci knížku podobnou Zbořeným zámkům jen o téhle dvojici, kde to bude velkolepé - svatba, těhotenství a tak dále a tak dále! Snad se dočkám :D

DreamerX9
DreamerX9
13.07.2023 2 z 5

Tahle série se mi od autorky asi líbí nejvíc ale největší hvězdnou show byl za mě první dil a pak se mi zdá, že to šlo z kopce.
Tenhle díl byl hodně opacko z předešlých dílů plus dějově celkem chaos (bohužel ne v míru) hlavní postava mi vůbec nesedla a hoši...no jak kopie Kinga. Zkrátka na jedno přečtení ale znovu už ne

Janulkaxxx
Janulkaxxx
12.07.2023 5 z 5

Tak opět kniha u které se mi vařily mozkové závity. Kniha zvrácenější než předchozí díly, ale jinak opět super. Vzhledem ke konci očekávám pokračování a už se nemůžu dočkat.

Jája92
Jája92
09.07.2023 3 z 5

Bylo to opět zvrácené, chaotické plné sexuálních i smrtících scén. Tentokrát nás nečeká ústřední dvojice, ale trojice!
Opět nad fantazii autorky zůstává rozum stát. Jak dokázala utkat nitky spletitého příběhu a přesvědčit čtenáře, že nic nemusí být takové, jak se na první pohled může zdát. Ale!
Nemohu si pomoct, ale třetí díl mě nepohltil natolik jako ty předcházející. Některé situace byly trochu jako přes šablonu.
Samotná vystoupení Půlnočního běsnění tak trochu ustoupila do pozadí. A mužské hl. postavy tedy Eli a Kyrin se mnou nijak nehnuly... Lilith je výjimečná postava, ale to, co se kolem ní událo v poslední částech knihy mi přišlo už trochu překombinované.
Rozhodně jsem však zvědavá na další díl, autorka rozhodně na něj dokonale navnadila.

TerryDee
TerryDee
02.07.2023 4 z 5

Půlnoční běsnění jsem si opravdu zamilovala. Je to láska. Takže jsem byla zvědavá na propojení s Elitními králi.

Je to stále dobré, ale něco tomu zkrátka chybělo. Předchozí díly mi přišly o trochu lepší a zajímavější.

Hlavně z trojice Lilith, Kyrin a Eli jsem necítila takovou chemii, jako u předchozích párů. Tam to bylo doslova hmatatelné, ale tady jsem jim to tolik nevěřila. A ani milostné scény to nijak nezachránily. A že byly velmi žhavé. Když to však vezmu kolem a kolem, tak asi chápu, proč zrovna tihle tři byli spolu a že je k sobě něco táhlo. A myslím si, že tím pojítkem byl právě Eli. Protože Eli je Eli.

Musím říct, že jsem občas nestačila sledovat, co všechno se v tomhle díle událo. Nemám slov. Tolik věcí a informací, že jsem zvědavá, kam se tenhle příběh posune, a jak to nakonec vsechno skončí.

Jak ráda říkám v případě Amo Jones. Tahle autorka je šílená a její tvorba není v tomhle jiná. Ani na chvíli Vás nenechá v klidu. Protože zvrat střídá zvrat, tajemství střídá další tajemství. A je možné, že Vám zlomí srdce.

katasokolov
katasokolov
14.06.2023 5 z 5

4,5/5*

Tak tenhle díl měl grády a musím konstatovat, že byl zdaleka nejlepší z tvorby Amo Jones.

Ústřední trojice se mi zaryla do srdce a budu na ně ještě vzpomínat. Líbila se mi temná atmosféra, plot twistů bylo tak akorát a osudy hlavních postav tohoto románu mne zasáhly pekelně hluboko. Z ženských postav, které Amo stvořila, byla Lilith naprostá ďábelská pecka!

Půlnoční běsnění jsem si oblíbila víc než sérii o elitních králích, ale tohle propojení příběhů bylo geniální.

Už teď se těším na další dva díly a hlavně na Kohena. Snad autorka objasní všechno, co nám stále ještě uniká a skrývá se ve stínech.

Jita160
Jita160
12.06.2023 5 z 5

(SPOILER) Když si pustíte Amo Jones do hlavy musíte se připravit na příběh, který vás naprosto pohltí a územní.
Rozhodně není pro každého ,nečekejte nic normálního nic předvídatelného spíš se připravte na zvrácené, vyšinuté, kruté, vražedné psycho a sexem nabité čtení. Tady neplatí žádné zákony ty byly napsané krví předků. Příběh z půlnočního běsnění je tentokrát propletence s Elitním klubem králů. Bisexuální vztah ,který je od začátku plný tajemství nedůvěry a podezírání.
Lilith,Eli a Kyrin jsou tři ,to znamená třikrát tolik problémů ,trojnásobek zlostí a trojnásobek zatracených hádek.
Hrůzostrašná a zvrhlá minulost před kterou se Lilith snaží utéct ji však dohání. Oba milenci ví a nebo tuší jaké běsy a utrpení si prožila a proto si jí snaží udržet na uzdě a v bezpečí ,ale selžou.
Střípky skládačky konečně zapadají a nakonec se nám vytvoří obraz, který nechceme vidět.
Konec mě naprosto rozbil.

Autorovy další knížky

Amo Jones
novozélandská, 1988
2018  74%Stříbrná labuť
2018  77%Polámaná loutka
2018  76%Šepot mrtvých
2019  72%Koruna nenávisti
2019  85%Malum – část první

Kniha Výkřik do ticha je v

Přečtených167x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených16x
Knihotéce176x
Chystám se číst108x
Chci si koupit33x
dalších seznamech4x