Ptej se andělů

Ptej se andělů https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/239114/mid_ptej-se-andelu-JQ6-239114.jpg 2 1 1

Nebeská energie nám přinese do života radost a pohodu. Andělé v této knize jsou znázorněni velmi živě a působivě. Jsou našimi pomocníky a starají se o to, abychom i my mohli vzlétnout a mít radost. Každý z nás zde může najít svého osobního anděla, včetně jeho nádherného vyobrazení, láskyplného textu a cvičení.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Fontána (Dobra & Fontána)
Originální název:

Engel antworten dir aus der Quelle der Liebe


více info...

Přidat komentář

knihyKeMne
26.04.2021 2 z 5

Zklamání. Název slibuje, že nás kniha naučí kontaktovat anděly a zřejmě se jich i na něco ptát. Zatím je první polovina knihy jakousi ezo literaturou na téma energetických těl člověka, aury a čaker. Potom vám autorka představí 8 archandělů s tím, že si je můžete volat, kdykoliv budete chtít. Následují andělé čtyř živlů.

Hlavní část knihy je spíš jakousi průvodní knihou ke kartám. S návodem, že si každý den "vytáhnete" či nalistujete namátkou jednoho, nad kterým budete meditovat. Andělé nesou názvy jako Anděl odpuštění, Anděl moudrosti, Anděl bezpečí apod., a každý má svou barvu. Průvodní text se vždy zaměří na nějaký aspekt vnějšího či vnitřního života, nad kterým budete meditovat a ten den danému aspektu "zasvětíte". S nějakým skutečným napojením na anděly to nemá moc společného.

Knihu doprovázejí příjemné kresby všech zmíněných andělů a autorka hodně dá i na symboliku barev, bohužel barevně je vytisknuto jen minimum stránek. Překladatelka (Anděla, jak příhodné :-) ) se občas taky trochu utla.

Štítky knihy

andělé

Autorovy další knížky

2009  0%Andělské klíče
2008  40%Ptej se andělů
2017  0%Anjelské kľúče

Kniha Ptej se andělů je v

Přečtených2x
Čtenářské výzvě1x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x