Ohňový mužíček Pinďula Panďula

Ohňový mužíček Pinďula Panďula https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473158/bmid_ptak-noh-a-ptacek-nozicka-bhN-473158.png 4 16 3

Představte si, že jste ptáci. Představte si, že žijete v krásném lese. A teď si představte, že ten les chce někdo zapálit. To by se vám přece nelíbilo, že? Nohovi a Nožičkovi se to taky nelíbí. Aby svůj les zachránili, musí uhodnout lstivé hádanky ohnivého mužíčka Pinďuly Panďuly. První ze série příběhů pro nejmenší od Daniely Fischerové plné krásných ilustrací Jakuba Kouřila.... celý text

muchomurka
muchomurka
04.07.2022 1 z 5

Tohle fakt ne. Ilustrace se mi nelíbily ani trošičku, nejen pro děti mi přijdou celkem děsivé a nevzhledné. A příběh taky nic moc. Ještě, že jsem ji měla půjčenou z knihovny. Vracím a nikdy více.

broskev28
broskev28
08.05.2022

Miluju Pohoršovnu a Bylum Nebylum, podobně jako Tetovanou tetu nebo Milion melounů, ale tohle mě nenadchlo. Nevím, kde se stala chyba, ale vůbec jsem se nenaladila na autorčinu vlnu a nespravily to ani ilustrace.
Takže si jdu znovu pročíst aspoň pár stránek Pikantní astrologie, abych přišla D.F. znovu na chuť. A věřím, že se znovu "potkáme" v příští knížce.


TerJac
TerJac
17.02.2022 5 z 5

Krátký, jednoduchý ale za to výstižný příběh pro nejmenší se zajímavými ilustracemi. Moc se mi to líbilo!

Kniha Ohňový mužíček Pinďula Panďula je v

Přečtených19x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce2x
Chystám se číst6x
Chci si koupit4x
dalších seznamech2x