Ptačí štěbetání

Ptačí štěbetání https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473027/bmid_ptaci-stebetani-eNT-473027.jpg 4 4 2

Kamarádky Rozárka s Amálkou si krás přírody umějí užívat. Mají své tajné skrýše a celý les je pro ně plný tajemných míst a dobrodružství. Moc dobře vědí, co mají kytičky, stromy i zvířátka rády. Lumpům a darebákům vstup do lesa zakazují. Jednou je ze hry vyruší ptačí volání o pomoc. Pod hromádkou listí najdou ptáčka, který vypadl z hnízda. Poranil si křídlo, a tak nemůže létat. Holčičky se postarají nejen o ptáčka, ale spolu s ním pomáhají i dalším zraněným zvířátkům a také zachraňují les. Chcete se dozvědět, co všechno při ochraně přírody zažijí? Pusťte se do čtení a zajímavých úkolů!... celý text

Přidat komentář

Ronnie Sparks
23.06.2021 5 z 5

Díky této knize se děti dozví, jak se chovat k přírodě, co dělat proto, aby se přírodě neubližovalo a také se dozví, že je správné třídit odpad.
Milounký příběh. Doporučuji! Kniha bude skvělá na prázdniny, jelikož obsahuje plno úkolů k vyplnění. Více najdete v mé recenzi.

DariDerek
13.06.2021 4 z 5

Ptačí štěbetání na první pohled bude působit jako pracovní sešit. Měkká vazba, velké A4 listy a prostor k tomu, aby děti do knihy psaly… Ale nenechte se úplně ošálit, obsahuje 12 krátkých příběhů, kdy z každého se děti nenásilnou formou poučí, jak se v lese chovat a nechovat. Více případně v recenzi.