Dokonalý úsměv

Dokonalý úsměv https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/441590/bmid_dokonaly-usmev-sTT-441590.jpg 4 34 3

V DOKONALÉM ÚSMĚVU (knize č. 4) je kriminální profilující psycholožce, Jessie Huntové, 29, čerstvé absolventce Akademie FBI, přidělen nový znepokojivý případ: někdo zavraždil ženu po třicítce, která využívala služeb webové seznamky k aférkám s ženatými muži. Sblížila se snad s některým z ženatých mužů příliš? Stala se obětí vydírání? Pronásledoval ji někdo? Nebo se jednalo o mnohem podlejší motiv? Seznam podezřelých zavede Jessie do zámožných, vyumělkovaných čtvrtí a za závoj zdánlivě dokonalých životů, jež jsou ve skutečnosti do hloubi duše prohnilé. Brzy si uvědomí, že vrah se musí skrývat za jedním z těch falešných, nacvičených úsměvů. Jessie nezbývá, než se ponořit do psychózy hledaného zločince a pokusit se ho dopadnout, zatímco se s úsilím snaží udržet pohromadě svou vlastní křehkou psychiku—její otec je přitom stále na svobodě a nezastaví se před ničím, dokud ji nezabije.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Blake Pierce
Originální název:

The Perfect Smile , 2019


více info...

Přidat komentář

Bustedka
11.01.2024 5 z 5

Vůbec jsem nečekala, že mě tahle série vtáhne, ale psychologie a sérioví vrazi vždycky baví. Vzhledem k tomu, že jsem celou sérii četla v jenom zátahu, bylo trochu unavující číst neustále to připomínání děje.
Jessie vytváí psychologické profily pro policii, její otec je sériový vrah, v kontaktu je s jeho obdivovatelem, také sériovým vrahem, do toho je ex padouch a všichni ji chtějí zničit. Tahle linka protíná celou sérii. V každém jednotlivém díle se ale řeší další případ, kde se však docela opakuje modus operandi. Ale skvělé to je.

andrea7191
13.01.2023 5 z 5

(SPOILER) Linie rodinného příběhu je to, co mě u série drží a popravdě řečeno jsem zklamaná z úmrtí padoucha. Snad to bude gradovat i nadále v dalších dílech. Tohle je pro mě zatím nejlepší část.


RADOST
17.05.2021 4 z 5

I tento díl se povedl a opět pokračoval vytyčeným směrem. Skupina pronásledovatelů i padouchů je téměř nesmrtelná, obdařená výtečným intelektem, předvídavostí, fyzickou kondicí i zdravím. Přesto jsou občas schopni postřehnout své chyby a poučit se z nich. Hlavní hrdinka hledá odpověď na otázku, čím se vlastně liší základní model chování zločinců a policistů. Jsou to skutečně jen bezcitní lovci?
Četba mě vtáhla do vymyšleného dobrodružného a veskrze zlého světa a poskytla mi skvělé odreagování od vlastních všedních, ale také náročných, dnů.

Autorovy další knížky

Blake Pierce
americká
2019  73%Dokonalá manželka
2016  76%Navždy pryč
2018  82%Ještě než zabije
2019  70%Kdyby to věděla
2018  81%Hlídaná

Kniha Dokonalý úsměv je v

Přečtených55x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce129x
Chystám se číst26x
Chci si koupit4x
dalších seznamech2x