Dokonalý dům

Dokonalý dům https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424255/bmid_dokonaly-dum-LJA-424255.jpg 4 44 5

V DOKONALÉM DOMĚ (knize č. 3) se kriminální profilující psycholožka Jessie Huntová, 29, čerstvá absolventka Akademie FBI vrací, jen aby zjistila, že ji pronásleduje její vražedný otec a ona je uvízlá v nebezpečné hře na kočku a myš. Při tom všem musí navíc závodit s časem, aby zastavila řádění vraha v novém případu, který ji zavede hluboko do předměstí—a až na samý pokraj její psychiky. Jessie si uvědomuje, že klíč k přežití najde, jen pokud rozluští svou minulost—minulost, s kterou nechtěla mít už nikdy nic společného.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Detektivky, krimi , Thrillery

Vydáno: ekniha , Blake Pierce
Originální název:

The Perfect House , 2019


více info...

Bustedka
Bustedka
11.01.2024 5 z 5

Vůbec jsem nečekala, že mě tahle série vtáhne, ale psychologie a sérioví vrazi vždycky baví. Vzhledem k tomu, že jsem celou sérii četla v jenom zátahu, bylo trochu unavující číst neustále to připomínání děje.
Jessie vytváí psychologické profily pro policii, její otec je sériový vrah, v kontaktu je s jeho obdivovatelem, také sériovým vrahem, do toho je ex padouch a všichni ji chtějí zničit. Tahle linka protíná celou sérii. V každém jednotlivém díle se ale řeší další případ, kde se však docela opakuje modus operandi. Ale skvělé to je.

ArwenAragorn
ArwenAragorn
24.01.2023 4 z 5

70%
Každý má svá tajemství. Někteří z nás je jen skrývají lépe než jiní.
________________________________________________________________________________________________________________
Musím napsat, že i tento díl byl dost vydařený. Jessie vyšetřuje vraždu a její biologický otec - sériový vrah se s ní touží setkat.
Nějak už jsem si zvykla, že v knihách autora narazím na chyby a občas i dost hloupé situace nebo dialogy. Ale neodradí mě to a jdu na další. Doporučuji.


andrea7191
andrea7191
03.01.2023 4 z 5

Navzdory předpokladům mě tahle série víc a víc baví. Linie rodinného traumatu je dobře propracovaná. Nechybí napětí a má to hlavu a patu.

RADOST
RADOST
11.02.2021 4 z 5

Pro takové knihy mám vlastní zatřídění mezi "pohádkové" thrillery. Vyznačují se především nereálnými událostmi a urputnými padouchy i jejich pronásledovateli. Jsou téměř nesmrtelní, velmi chytří a vynalézaví, mají neuvěřitelnou minulost a nejistou budoucnost, která je stále něčím ohrožována. Knihy jsou nabité dějem a jejich autoři většinou umí poutavě psát.
Jsou to prostě thrillery při nichž se přenesete do jiného světa a jen si užíváte to dobrodružství, ten rychlý děj, to napětí, ty myšlenkové pochody hlavních protagonistů.
V rámci této kategorie je to velmi dobrá kniha s poněkud neobratným překladem.

kneslova
kneslova
06.09.2020 4 z 5

První dva díly jsem četla, první byl nejlepší a tento taky dost dobrý. Hrdinka je taková superžena, pohodové čtení

Autorovy další knížky

Blake Pierce
americká
2019  73%Dokonalá manželka
2016  76%Navždy pryč
2018  82%Ještě než zabije
2019  71%Kdyby to věděla
2018  81%Hlídaná

Kniha Dokonalý dům je v

Přečtených72x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce139x
Chystám se číst35x
Chci si koupit7x
dalších seznamech2x