Dokonalý blok

Dokonalý blok https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420899/bmid_dokonaly-blok-cjs-420899.jpg 4 54 6

V DOKONALÉM BLOKU (knize č.2), novopečená forenzní psycholožka, Jessie Huntová, 29, sbírá kusy svého rozbitého života a opouští předměstí, aby začala nový život v centru Los Angeles. Když ale někdo zavraždí bohatého prominenta, Jessie, které je případ přidělen, se ocitne zpátky ve světě naoko perfektního předměstí, kde musí mezi falešnými fasádami normálnosti a sociopatických žen dohonit pomateného vraha. Jessie, šťastná, že je opět v centru LA, si je jistá, že její příměstská noční můra je nyní záležitostí minulosti. Připravená hodit své nevydařené manželství za hlavu, si najde práci na místním policejním oddělení a své přijetí na Akademii FBI prozatím odkládá. Na začátek kariéry dostane přidělený jednoduchý případ—vraždu v bohaté čtvrti. Její nadřízení ovšem nevědí, že je na případu víc, než kdo tuší. Nic ji nemůže připravit na její první případ, při němž bude donucena nahlédnout do myslí bohatých, předměstských párů, o kterých si myslela, že je zanechala daleko za sebou. Za jejich vyleštěnými rodinnými fotografiemi a pěstěnými živými ploty si Jessie uvědomuje, že dokonalost není tím, čím se jeví.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Blake Pierce
Originální název:

The Perfect Block , 2018


více info...

Přidat komentář

Bustedka
11.01.2024 5 z 5

Vůbec jsem nečekala, že mě tahle série vtáhne, ale psychologie a sérioví vrazi vždycky baví. Vzhledem k tomu, že jsem celou sérii četla v jenom zátahu, bylo trochu unavující číst neustále to připomínání děje.
Jessie vytváí psychologické profily pro policii, její otec je sériový vrah, v kontaktu je s jeho obdivovatelem, také sériovým vrahem, do toho je ex padouch a všichni ji chtějí zničit. Tahle linka protíná celou sérii. V každém jednotlivém díle se ale řeší další případ, kde se však docela opakuje modus operandi. Ale skvělé to je.

VeruMalfoy
10.07.2023 4 z 5

Pamatuju si, že jsem si na začátku knihy říkala: Tak tohle bude určitě vrah! a pak jsem to v průběhu děje různě přehodnocovala. V tomhle mi přijde druhý díl lepší než první. Sice jsem měla s vrahem nakonec pravdu, ale tak nějak jsem si to nepřipouštěla, že jsem se strefila až do poslední chvíle. Jenom škoda těch chyb v textu. Rozhodně se pustím do dalšího dílu.


andrea7191
03.01.2023 4 z 5

Tak zase proti proudu. Mě se to líbí. Nevím, jestli víc nebo míň než první díl, ale má to spád a nikde nevidím hluchá místa. Dobře, některé rozhovory a dialogy nejsou úplně nejlepší, ale to je jen kosmetická vada.

misha4005
31.01.2022 2 z 5

První díl téhle série se mi líbil. Druhý už méně. Byla to pro mě klasická detektivka, kterých už jsem přečetla spousty. Jess mě celkem rozčilovala, hlavně její rozhovory s detektivem byly úplně iritující. Jediný důvod proč přečtu třetí díl je ten, že mě zajímá jak vrah z přísně střežené věznice ví všechno, co se venku děje, dokonce i kdo páchá zločiny.

kneslova
05.04.2020 3 z 5

Docela čtivé, ale úroveň klesá

ArwenAragorn
05.04.2020 1 z 5

Koukám, že autor chrlí jednu knížku za druhou, řekla bych na úkor kvality. Jessie se podle mě chová jako blbka, jedná jako blbka, i když strčí nejlepší detektivy do kapsy a všichni žasnou nad její chytrostí. Jenže, jak se ukáže v závěru, vrah je taky dost mimo, tak si nemají co vyčítat.

Autorovy další knížky

Blake Pierce
americká
2019  73%Dokonalá manželka
2016  76%Navždy pryč
2018  82%Ještě než zabije
2019  70%Kdyby to věděla
2018  81%Hlídaná

Kniha Dokonalý blok je v

Právě čtených4x
Přečtených83x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce162x
Chystám se číst36x
Chci si koupit1x
dalších seznamech5x