Psi v akci!: Neuvěřitelné, ale pravdivé psí příběhy z celého světa

Psi v akci!: Neuvěřitelné, ale pravdivé psí příběhy z celého světa https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/425473/bmid_psi-v-akci-neuveritelne-ale-pravdiv-KwB-425473.jpg 5 7 3

Říká se, že pes je nejlepším přítelem člověka, proto nikoho nepřekvapí, že jedinečné přátelství mezi člověkem a jeho čtyřnohým společníkem trvá již po desítky tisíc let! Za tu dobu dokázali naši chlupatí kamarádi opravdu úžasné věci a my lidé jsme poznali, že jsou to věrná, milující, inteligentní a spolehlivá stvoření, ale také jedinečné osobnosti s těmi nejskvělejšími vlastnostmi.... celý text

Příroda, zvířata Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Ella & Max
Originální název:

Rebel Dogs! , 2019


více info...

Přidat komentář

Renike
24.02.2024 5 z 5

Kniha plná výjimečných psů a jejich příběhů z celého světa, včetně v ČR vycvičeného a uznaného psa. Když člověk o hrdinských psů zajímá, tak v té knize také nalézá příběhy, které už zná z jiných knih nebo filmů. I tak je to výborná naučná kniha nejen pro děti. Navíc obsahuje plno zajímavých informací, fakt a nádhernou ilustraci.

Betti
24.02.2024 5 z 5

Autorka nás seznamuje s příběhy výjimečných psů z celé historie. Jelikož čtu spoustu psích knížek, některé příběhy už jsem znala, ale moc ráda jsem si je připomněla. Naopak jsem se dozvěděla i spoustu nových příběhů, které si určitě dohledám a pročtu si o nich více. Kromě příbězích o psích hrdinech jsme se dozvídali i náhodná fakta o psech a v knize byl i kvíz. Na konci knihy jsou vysvětlené různé pojmy, aby knihu chápaly lépe děti, pro které je kniha hlavně určená. Bonusem jsou moc krásné ilustrace na každé stránce knihy.


ivana02
02.06.2020 5 z 5

Dětská knížka o psích hrdinech, pravdivé příběhy. Nutnost i pro dospělé milovníky psů. Krásné ilustrace od různých autorů.

Štítky knihy

příběhy o psech

Autorovy další knížky

2019  91%Kočky v akci! Neuvěřitelné kočičí příběhy
2019  91%Psi v akci!: Neuvěřitelné, ale pravdivé psí příběhy z celého světa

Kniha Psi v akci!: Neuvěřitelné, ale pravdivé psí příběhy z celého světa je v

Přečtených8x
Knihotéce3x
Chystám se číst2x