Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost?

Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost? https://www.databazeknih.cz/img/books/71_/71333/psi-dominance-mytus-nebo-skutecnost-71333.jpg 4 23 4

Kniha Barryho Eatona přináší alternativní pohled na problematiku psí dominance. Autor předkládá čtenářům řadu zajímavých otázek, např. Co přesně se skrývá pod pojmem „psí dominance“?, Skutečně musí majitel psovi dominovat? či Snaží se nás psi cílevědomě sesadit z vůdčího postavení ve smečce, nebo to jsou oportunisté čekající na příležitost? a pokouší se nalézt na ně zasvěcené odpovědi. Barry Eaton detailně probírá tzv. pravidla smečky, kterými se podle mínění většiny odborníků řídí chování našich psů, a porovnává je s tím, co se skutečně děje ve smečkách divoce žijících vlků.... celý text

Literatura naučná Příroda, zvířata
Vydáno: , Plot
Originální název:

Dominance in Dogs - Fact or Fiction? , 2007


více info...

Přidat komentář

Anet-Nety
09.05.2019 5 z 5

Tuhle knížku by si měl přečíst každý, kdo se alespoň trochu zajímá o psy......aneb Jak malá brožura dokáže lidem otevřít oči. Neustále se setkávám s lidmi, kteří při výchově a výcviku prosazují pravidla smečky, protože pes pochází z vlka a tak se k němu musí přistupovat...pokud se v tom slyšíte, tak hlavně vám knihu doporučuji:)

speggynka
25.07.2016

Nejlepší kniha o psech, co jsem četla. Vtipně a jasně napsaná. Měla by to být povinná četba pro všechny majitele psů. Konečně se mi potvrdilo, že všechny ty zkazky kolující o psech jsou nesmysly :) Se svým psem mám úžasný vztah, a to i díky této knize.


Scathia
19.09.2014 5 z 5

Základní literatura, která by se měla rozdávat ke štěňatům do výbavičky.

Janie1989
20.08.2013

kniha je napsaná na můj vkus trochu moc složitě, ale je tam krásně vysvětlené chování psa a hlavně vysvětleno co to vůbec ta dominance je a jak se projevuje.

Štítky knihy

psi psi - chování, etologie

Autorovy knížky

Barry Eaton
britská
2010  79%Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost?

Kniha Psí dominance: Mýtus, nebo skutečnost? je v

Přečtených33x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce22x
Chystám se číst16x
Chci si koupit4x