První biblické příběhy s hlavolamy

První biblické příběhy s hlavolamy https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/111968/prvni-biblicke-pribehy-s-hlavolamy-111968.jpg 5 1 1

Kniha Biblické příběhy s hlavolamy pro děti ve věku od 4 do 7 let přináší známé i méně známé příběhy Starého a Nového zákona, jejichž podání je přizpůsobeno dětem předškolního věku a malým školákům. Na každé vyprávění navazuje dvoustrana s nejrůznějšími hlavolamy, které dítěti umožní zábavnou formou dále pracovat s textem příběhu a současně rozvíjet myšlení. Správná řešení jednotlivých úkolů jsou uvedena na konci oddílu starozákonních, resp. novozákonních příběhů. Závěrečná část knihy obsahuje seznam příběhů s odkazy na příslušná místa v Bibli a kviz, jehož otázky se vztahují k uvedeným biblickým příběhům.... celý text

Přidat komentář

huhuhu
13.05.2020 5 z 5

Doporučuji všem rodičům, kteří chtějí seznámit děti ve věku 4-7 let s nejznámějšími biblickými příběhy hravou a zábavnou formou.
Kniha přináší 21 příběhů ze Starého a 21 z Nového zákona. Jsou tam samozřejmě ty nejznámější (Stvoření světa, Noemova archa, David a Goliáš, Jonáš, Narození Ježíše apod.), ale též méně známé příběhy, např. o prorocích Eliášovi nebo Elizeovi. Každému příběhu je věnována dvoustrana, což je pro malé děti tak akorát. Každopádně je to už podrobnější než v takových těch minibibličkách pro nejmenší děti, ale zároveň ještě dost stručné na to, aby děti udržely pozornost. Ke každému příběhu patří názorný obrázek a ještě dvoustrana s úkoly (bludiště, hledání rozdílů, počítání předmětů apod.).
Naše děti knížka moc bavila, a to jak samotné příběhy, tak i obrázky a úkoly. Myslela jsem, že budeme číst vždycky jen jeden příběh, ale děti jich vyžadovaly víc a některé chtěly slyšet i opakovaně. U nás měla tahle knížka rozhodně velký úspěch.

Štítky knihy

příběhy Bible Bible

Autorovy další knížky

Su Box
britská
2010  80%Modlitby na každý den
2010  100%První biblické příběhy s hlavolamy
2010  80%Modlitby před spaním
2009  0%Vánoční hvězda

Kniha První biblické příběhy s hlavolamy je v

Přečtených1x
Knihotéce2x