Průzkumník krabic a jiná důležitá kočičí zaměstnání

Průzkumník krabic a jiná důležitá kočičí zaměstnání https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516899/bmid_pruzkumnik-krabic-hT1-516899.jpeg 5 12 2

Kočka do každé rodiny! Kočku si nepořídíte, kočka se vám prostě přihodí. A i přes veškeré přípravy(a možná i počáteční odpor)se nakonec stejně stanete bláznivým kočičím rodičem, který obalen chlupy svého vrnícího miláčka uvolní větší část svého životního prostoru roztomilému čtyřnožci. A ještě se zvládne tvářit, že to všechno, jako křeslo po babičce, květináče, sklenice s vodou, lustr, kožené lodičky a futrál na kytaru, chtělo už stejně dávno vyhodit, takže nový obyvatel bytu může klidně provádět své pokusy.... celý text

Žánr:
Humor , Literatura naučná , Pro děti a mládež

Vydáno: ekniha , Zoner Press
Originální název:

Box Inspector and Other Important Jobs for Cats , 2017


více info...

Přidat komentář

libuse6749
26.11.2023

Komiks plný koček.
Seznámit se s životem koček mohou i ti, kdo mají v životě na kočky alergii. Jejich seznámení díky této slaboučké knížce bude snesitelnější. Pro majitele koček je tento komiks povinná četba.

Každou kresbou autoři přibližují, co kočky vlastně celý den dělají. Důležité kočičí úkoly jsou vtipně a jasně definovány. Vlastníci koček asi budou vědět, o čem mluvím, když zmíním některá z kočičích zaměstnání.
Zahřívač klína Těžítko na papír Průzkumník krabic Zahřívač klávesnice

Postřehy ze života koček pobaví zejména čtenáře, kde vládne doma kočka. Ale zlepší den i těm, kdo má doma jiného zvířecího miláčka nebo i žádného. Za mě fajn knižní jednohubka.

Princezna22
24.07.2023 5 z 5

Tak tohle byla jednohubka na pár minut. Ale pobavila mě tak moc, že se smeju ještě další hodinu.. Po přečtení sem se podívala na svoji kočku ona na mě a zeptala sem se jí "nejsi mimozemšťan" kočka na mě divně cumela.. A sem si jasně vědoma, že asi doma máme mimozemšťana. Doporučuju.


Štítky knihy

kočky

Autoři knihy

Lisa Swerling
jihoafrická, 1972
Ralph Lazar
jihoafrická, 1967

Kniha Průzkumník krabic a jiná důležitá kočičí zaměstnání je v

Přečtených19x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst3x
Chci si koupit5x