Průvodce světem plastikového modeláře - Pokročilé techniky

Průvodce světem plastikového modeláře - Pokročilé techniky https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181839/bmid_pruvodce-svetem-plastikoveho-modela-wSb-181839.jpg 5 12 3

Pokračování našeho loňského bestselleru od stejného autora. Tentokrát se kniha zabývá pokročilými technikami stavby malých plastikových modelů letadel.

Přidat komentář

Ombre88
14.02.2019 5 z 5

pro mě asi ta nejlepší sada publikací o plastikovém modelářství, přehledná,účelná,skvělé fotografie a návody...za mě TOP! (teď budu mluvit za mladší generaci modelářů) "ještě že máme Vilingra" :)

p3tris
08.01.2019 4 z 5

Ďábel je skrytý v detailu. A u plastikových modelů to platí dvojnásob. V "Pokročilých technikách" se Kubrt dělí o zkušenosti, jak právě takovými detaily model oživit. Ať už se jedná o různá táhla, krytky, lanka nebo nové nýtování. V druhé polovině knihy se věnuje povrchové úpravě. Dnes již téměř nepostradatelným metodám pre a post shadingu, přirozeným kovovým povrchem nebo provozním znečištěním. To vše je bohatě dokumentováno fotografiemi. Stále platí, že nejde o dogma, ale jednu z cest, kterou autor podle svých bohatých zkušeností nabízí.


deiwi
24.03.2014 4 z 5

Pokračování původního Průvodce světem plastikového modeláře se zabývá pokročilejšími technikami a je hodnotným zdrojem pro zkušenější modeláře. Autor se o své bohaté zkušenosti dělí s čtenářem opět velice čtivou formou a za doprovodu fotek, kterých je více, než v prvním díle. Jednoznačně doporučuji všem kitařům s aspirací na účast v soutěžích. Vydání opět obsahuje gramatické chyby, je jich však méně než v prvním díle.

Štítky knihy

hobby modelářství

Autorovy další knížky

Jakub Vilingr
česká, 1978
2012  98%Průvodce světem plastikového modeláře - Úplný průvodce stavbou modelu pro začátečníky i pokročilé
2013  95%Průvodce světem plastikového modeláře - Pokročilé techniky
2015  100%Průvodce světem plastikového modeláře - Bojová technika

Kniha Průvodce světem plastikového modeláře - Pokročilé techniky je v

Přečtených14x
Doporučených1x
Knihotéce15x
Chystám se číst1x