Průvodce stylem pro šarmantní plnoštíhlé krásky - Kila navíc? No, a co?

Průvodce stylem pro šarmantní plnoštíhlé krásky - Kila navíc? No, a co? https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/142714/mid_pruvodce-stylem-pro-sarmantni-plnos-F8n-142714.jpg 4 5 4

Chcete být žádoucí, elegantní, upravená, i když se řadíte do kategorie XXL? Přiznejte si to – často nerespektujete postavu a navlékáte se do nevhodného oblečení. Přitom přitažlivá může být žena s jakýmikoli proporcemi a v jakémkoli věku. Záleží jen na vás. Konečně je tu ta správná kniha pro boubelky. Nechte se inspirovat příběhem, radami a tipy – čeho se vyvarovat, co vyzdvihnout, jaké volit barvy, látky, doplňky – a vždy perfektně oblečená doma, v práci, ve společnosti i při sportu se stanete terčem nebývalé pozornosti.... celý text

Přidat komentář

DominaCZ
24.11.2023 odpad!

Úvod byl pravdivý ale ty fotky...ty byly děsný. Pokud se tohle v tý době bralo jako slušivá elegance tak padám naznak. Vypadaly totiž všechny jako hranatý balvany. To se tólik exkluzivní Zlata, která je báječná návrhářka, poněkud fest sekla. No jo vlastně, když to někomu v "riflích po kolena, vojenské košili a vestě s kapsami" šíleně seklo na návštěvě , nelze se divit stylizaci druhých.
Takže že to je pro starý a vlastně do dneška už nepoužitelný jsem netušila.

Hlavně ale nevím prostě proč tam byly vsuvky o tom že je Zlata štětka co jde hned s každým a proč tam bylo neustále vsouváno, že ačkoli je nadšená sportovkyně a všem rve věci od úst a cpe jim okurky s tvarohem a ti na to čumí jak burani protože neznají přece ani holení pod paží, jak by mohli znát náhradu za chlebíček, tak jak je možný že je teda tlustá stejně jako autorka ..to mi rozum nebere prostě.

MOu598
02.03.2022 4 z 5

Knížka se mi docela líbila. Je pravda, že to bylo pouze pár opakovaných zásad, ale opakování je matka moudrosti.


3193
18.11.2020 5 z 5

Skvělé, čtivé :)

LadyCotton
27.07.2019 3 z 5

Tuto knihu bych doporučila ženám 50+. Je psaná jako jakási autorčina zpověď o životě (starší) boubelky, které pomáhá s oblékáním kamarádka. Čtete tedy příběh, během kterého autorka (popř. její kamarádka) utrousí nějakou tu radu co ano a co ne.
O knize se rozhodně nedá říct, že by byla k ničemu ale zase na druhou stranu... není to ani žádná Bible pro boubelky. Nicméně pokud vás její četba alespoň přiměje ke koupi kvalitního spodního prádla, vyhodíte oblečení které ve skříni skladujete x let a vštěpíte si do hlavy větu "nikdy a nikam bez spodního prádla" , tak jen dobře.

Štítky knihy

obezita

Autorovy další knížky

Hana Skálová
česká, 1966
2011  89%Ježíšek
2020  74%Život na špičkách
2012  88%Průvodce stylem pro šarmantní plnoštíhlé krásky - Kila navíc? No, a co?
2020  98%Hurá! Jsou tu Velikonoce
2022  64%Pravdu mám přece já!

Kniha Průvodce stylem pro šarmantní plnoštíhlé krásky - Kila navíc? No, a co? je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x
Chci si koupit1x