Jak získat báječné tělo

Jak získat báječné tělo https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66170/jak-ziskat-bajecne-t-66170.jpg 2 5 3

Chcete mít správné tvary svého těla, ale nikdy jste neměla dost vůle pro to něco udělat? Chcete vypadat skvěle na večírku, který se už blíží? Nebo potřebujete vypadat fantasticky v plavkách a máte na to jen pár týdnů? Průvodce pro nesmělé dívky vám jednoduchým a humorným způsobem poradí, jak získat tělo, po jakém toužíte.Kupte si tuto knihu a zjistíte:- Jak se dostat do plavek za šest týdnů- Jak se správně stravovat- Jak získat prloché břicho- Jak zpevnit ochablé partie- Jak se zbavit stresuV tomto průvodci najdete jak krátkodobá praktická cvičení, tak i dlouhodobé rady, díky nimž se vám podaří získat báječné tělo. ... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Zdraví

Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Lazy Girl's Guide to a Fabulous Body , 2004


více info...

Přidat komentář

DominaCZ
10.05.2023 odpad!

Vyvrací lety osvědčené metody, zároveň doporučuje nesmysly- jíst víc sacharidů atd., opakovaně se v jednom tématu těsně po sobě vyvrací:
jezte tuny ovoce/nejezte příliš ovoce, hýbejte se co nejvíc / nepodléhejte hysterii z pohybu, dělejte si zábaly proti celulitidě/ celulitida se neléčí zábaly atd.
Taky opakuje pořád dokola totéž i sérii cvičení.
No děs.

MinaHawke
25.08.2021 2 z 5

Když chce člověk zhubnout, tak pro to musí něco udělat, to snad ví každý. Není to tak, že si řeknete: "A teď zhubnu deset kilo." A kila jdou samy dolů. Tak takhle to bohužel nefunguje.


BethGibb
04.09.2018 2 z 5

Trochu nechápu, proč se kniha jmenuje Průvodce pro nesmělé dívky, když se autorka obrací spíš na líné dívky. Bohužel, ani ty si nepříjdou v knize na své. Nakonec člověk stejně dojde k názoru, že bez práce nejsou koláče. Ty tipy, co v knize najdete jako vychytávky jsou v podstatě úplně normální rady a principy, když chcete zhubnout. Takže jsem si to všechno osvěžila a utvrdila v tom, co jsem už dávno věděla.

Autorovy další knížky

2008  64%Jak na pěkný sex
2007  32%Jak získat báječné tělo
2007  20%Jak okouzlit muže
2009  60%Jak uspořádat správný večírek

Kniha Jak získat báječné tělo je v

Právě čtených1x
Přečtených8x
Knihotéce4x
Chystám se číst1x