Průsvitné obrázky a hvězdy na okna

Průsvitné obrázky a hvězdy na okna https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420950/bmid_prusvitne-obrazky-a-hvezdy-na-okna-MHp-420950.jpg 4 2 2

Barvy procházející průsvitnými okenními obrázky dokáží zklidnit, projasnit a zcela proměnit atmosféru celé místnosti. Jejich výroba není složitá, ale výsledný efekt je úžasný. Obrázky můžeme vytvářet i s dětmi. Jejich radost se pak ještě znásobí, když uvidí na okně svoje dílo měnící se s počasím. Obrázky můžeme na okně střídat podle ročního období, důležitých svátků a dalších příležitostí. A v mezidobí si vyskládáme z transparentních papírů třeba duhové hvězdy. Kniha obsahuje také vzory a motivy k přímému okopírování, což velmi usnadní práci s tvořením.... celý text

Přidat komentář

LadyCotton
03.03.2023 3 z 5

Útlá knížečka plná inspirace. Skvěle určitě poslouží jako inspirace učitelkám na ZŠ a v MŠ popř. někomu kdo potřebuje zaměstnat mozek nějakou kreativní, finančně nenáročnou činností.
Nedokážu si ovšem představit, že bych si výslednými obrázky vyzdobila okna v bytě nebo v kanceláři jak navrhuje autorka hned v úvodu. Jsou takové moc... nevím jak to popsat... "dětské" / "vzhledově nenáročné".

kamis76
26.02.2020 5 z 5

Krásná kniha, která přináší návod na úchvatné obrázky na okna podobné vitráží. Obsahuje spoustu inspirace jak pro dospělé, tak i pro děti. Postup je srozumitelně popsán a bonusem jsou šablony na kopírování. Kniha mě velice potěšila a pohladila po mé tvořivé duši.


Autorovy knížky

2019  80%Průsvitné obrázky a hvězdy na okna

Kniha Průsvitné obrázky a hvězdy na okna je v

Přečtených3x
Knihotéce1x
Chci si koupit2x