Provinilé manželky

Provinilé manželky https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/170963/provinile-manzelky-170963.jpg 4 87 22

Abbie a její tři kamarádky vystoupí ze soukromého vrtulníku a ubytují se v nejluxusnějším hotelu, v jakém kdy byly. Po čtyři dny si mohou daleko od svých manželů užívat všeho, co okázalé a zároveň diskrétní Monte Carlo přináší. Pak se jednoho rána Abbie probudí obklopená policií. Stalo se něco hrozného – všechny čtyři ženy jsou obviněny z vraždy... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Guilty Wives , 2012


více info...

Přidat komentář

28401
23.03.2021 5 z 5

Přečteno rychle - napínavé, zajímavé, smutné...doporučuji!

klarahav
08.04.2020 5 z 5

Knížka je fakt dobrá, bavila mě a doporučuji si ji přečíst :D.


zoew
06.11.2019 5 z 5

Jako vždy u Pattersona - první třetina poněkud vleklejší, druhá třetina nabírá na tempu a poslední třetina skvěle finišuje. za mě skvělé, nenudila jsem se ani u té první třetiny......

babystar
30.10.2018 5 z 5

Dost drastické čtení o tom, jak se luxusní dámská jízda změní v horor a zhýčkané ženy musí čelit nebývalému zlu. Někdo to nezvládne a někdo zabojuje a pomstí se.

cukrovka
16.06.2018 3 z 5

Začátek byl strašně nudný, vůbec jsem se nemohla začíst a musela přeskakovat některé řádky. Asi v půlce se to trochu rozjelo a začalo být trochu zajímavější. Rozhodně znám lepší knihy tohoto autora.

medlovice
12.04.2018 3 z 5

Luxusní dámská jízda v Monte Carlu . kdo by to nebral ? Trocha alkoholu a trocha nevěry a všechno je jinak...Námět zajímavý , ale vadilo mi neustálé používání francouzských slovíček, kurzíva odvádí mou pozornost a zase zbytečně moc omáčky a dialogů, tak jsem přeskakovala stránky a nijak nadšená jsem nebyla. Pro mě nejslabší a to mám Pattersona už hodně dlouho v oblibě.

veveronka
10.03.2018 5 z 5

Super,jako vždy přečtené jedním dechem

postrach
29.07.2017 4 z 5

Čtyři kamarádky si vyrazí užít si,Myslí si,že si užívají svobody bez manželů.Mýlí se.Baví se, užívají svobody....Všechno je pryč a aktérkám se hroutí život.Ocitají se ve vězení a musí bojovat za pravdu a o život.Kniha začne vyprávěním jedné z nich,za mřížemi.Pokračuje tím,jak to všechno začalo.Seznámení se ženami,jejich manželi...Vypráví o Monte Carlu-před 13 měsíci.Jedná se o spiknutí.O tom je děj,celé knihy.

Jaruš7
05.07.2017 5 z 5

Četba jedna radost, jako dobrý tah ( spíš magnetický ), bylo na úvod dát do knihy kapitoly ( a teď prostě nevíte jestli z prostředka knihy nebo z konce - což jaksi záměrně vám nastartuje fantazii do součinnosti, předvídat příběh), coby vzorek, jedny z nejdramatičtějších momentů. Toto silné naladění pak zůstane až do konce. ( Tentokrát touha nemrknout se, mi dala co proto, ale jako vždy jsem zdárně odolala, ale byla to síla, protože tou ukázkou, už máte co se krotit, aby váš tip, byl porovnáván s autorovým.
Pro mimořádnost se pak jeví i posty aktérů, neboť i když se to zdá snad až dost přehnané, troufnout si na ten nej..., v příběhu to má dynamickou váhu, která určuje reakci mas a policejní, pracovně extrémní , akční angažovanost - hlava nehlava.
Pro mě provokativní četba, dala mi něco navíc, to co jsem musela ukočírovat sama v sobě.

Kerberos
25.06.2017 4 z 5

Spiknutí manželů.

xxBILLY
23.06.2017

Velmi dobrý zajímavý kriminální román.
Stála Vám, holky, ta ,,šou" za to?

čef
23.03.2017 5 z 5

Čtenáři románů Jamese Pattersona jistě neočekávají literaturu jako od Balzaca. V první řadě jde o napětí a akce a toho se zde dočkají mírou více než dostatečnou. Bezmoc hrdinek, které se ne vlastní vinou zamotaly do vraždy a spiknutí(jakkoliv málo pravděpodobné) a nespravedlivý postup proti nim je místy až drastický - čtenář obrací stránky jako ve snu. Velmi poutavě napsáno.

sabca
26.12.2016 4 z 5

Tak jako část čtenářů zde i já měla problémy se začíst. Pak začal děj být zajímavý a posledních 100 stránek už jsem musela přečíst najednou. Podmínky ve vězení do kterého se manželky dostaly byly neúnosné. Abby byla velmi sympatické hrdinka, které se nevzdávala. Myslím, že kniha si zaslouží trochu pozornosti.

locin
15.08.2016 4 z 5

Musím říct že toto je první kniha od tohoto autora a vůbec nejsem zklamaná. Je pravda že příběhy z věznického prostředí není úplně můj šálek kávy, ale spisovatel má velkou slovní sílu a ví jak zaujmout čtenáře. Takže jsem nakonec dočetla až do úplného konce a musím říct že toho nelituju.
Určitě si od tohoto autora ještě něco přečtu.

zdehan
10.01.2016 4 z 5

Kniha ze začátku nebyla nic moc ale pak se to rozjelo a byla napínavá až do konce přečtena za dva dny mužu doporučit

mirunda
11.10.2015 5 z 5

Výborná detektivka. Četla jsem ji jedním dechem. Tak jak jsem byla zpočátku skeptická, po pár stránkách mě to přešlo a musela jsem prostě číst a číst.

malen
17.05.2014 4 z 5

A tak, já mám pocit, že jsem od Pattersona četla i horší a tahle se mi docela líbila, třebaže to bylo trošku přitažené za vlasy . Příběh byl napínavý, venku prší, tak jsem to zvládla za dva dny. Ale znám od něj i mnohem lepší knížky, to je pravda, po těch se mi stýská..

pidalka777
30.03.2014 3 z 5

Sice jsem ze začátku myslela, že ji zahodím, ale vytrvala jsem a pak od uvěznění Abbie mě to chytlo a dočetla jsem to. Mimochodem tato kniha nemá nic společného s Alexem Crossem je to samostatný román.

putpuda
17.12.2013 3 z 5

Musím souhlasit, Pattersona mám strašně ráda, ale u téhle knížky jsem měla co dělat, abych nepřeskakovala stránky a dokonce jsem myslela, že ji snad odložím ....a prezident Francie (to mi přišlo už moc) ....dočetla jsem, ale nelíbila se mi. Nudná, a dost politiky....Vůbec to nemělo ten švih, na jaký jsem u něj zvyklá....Už se těším na další díl "Boxerky" - ta bude určitě lepší :)

1.ještěrka
06.12.2013

Tato kniha mě spíš zklamala.Mám Pattersona přečteného celého, vše co napsal. Ale tohle bylo za hranu.Absolutně nereálný děj.
Doufám, že se autor příště polepší a já si čtení zase užiju. Ještě, že je to jednotlivý titul na nic nenavazující, tak se nic nestane, když ho někdo vynechá.