Prostor 9: Spojení

Prostor 9: Spojení https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/271155/bmid_prostor-9-spojeni-Deh-271155.jpg 1 3 1

Prostor 9 série

1. díl

Existují prostory, velice podobné tomu našemu. V Prostoru 9 však existuje síla, která je vyhrazena jen vyvoleným. Thomas je obyčejný kluk jako každý druhý. Žije ve světě, jenž je zmítán válkami a zítřek už nemusí být stejný jako dnešek. Proto když dostane nabídku podílet se na tajném projektu, který může vše změnit a zároveň ho ochránit, neváhá a souhlasí. Postupem času zjišťuje, že je v něm něco víc, než si mohl představit v těch nejdivočejších snech. Na základně se shledává s dalšími členy tohoto záhadného týmu. Někdo utíká před válkou, někdo chrání svou rodinu. Ale postupně všichni přicházejí na to, že zlo, před kterým se snažili utéct, je jim blíže než si vůbec mohli myslet.... celý text

Fifth Element
Fifth Element
29.01.2016 1 z 5

Je celkem tezke se k tomuhle pocinu vyjadrit..
Kniha slibuje velky potencial, ale bohuzel nebyl vyuzity. Co jsem se docetla, je to nejspis autorcina prvni vydana kniha, nicmene to neomlouva jak prisernou jazykovou stavbu (nektere vety jsem si musela precist nekolikrat, abych pochopila jejich vyznam), tak chyby v textu, nehlede na pouziti jednoho slova nekolikrat v jedne vete (pote, co; tudiz; jiz...) a petkrat v jednom odstavci. Vzdyt cestina je prece tak bohaty jazyk, tak proc ho jako ceska nevyuzila? A bohuzel ani korektori neodvedli vubec dobrou praci a na to nemusim byt ani jazykovedec ani ucitel jazyka.
Krome toho, ze se to cetlo hodne spatne, pribeh by byl byval dobry, ale v podstate se nedozvite absolutne nic a na konci jen zirate, co to vlastne melo byt.. Vubec me to nenaladilo k tomu, ze bych si chtela precist pokracovani..
Nechci knihu uplne zatracovat, ale autorka na sobe musi jeste hodne zapracovat..

Štítky knihy

česká fantasy pro dospívající mládež (young adult)

Autorovy knížky

Caroline Brook
česká, 1996
2015  27%Prostor 9: Spojení

Kniha Prostor 9: Spojení je v

Právě čtených1x
Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce2x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x