Sem s tím Skotem

Sem s tím Skotem https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473519/bmid_sem-s-tim-skotem-5mE-473519.jpg 4 81 24

Prostopášní Skotové série

< 3. díl

MacTaggertovi bratři mají jeden jediný úkol: najít si anglické nevěsty, jinak přijdou o všechno! Coll MacTaggert, vikomt Glendarril, je vysoký, drsný skotský horal, který nerad někoho poslouchá – a to včetně své rozhořčené anglické matky, jež je odhodlaná dostat nejstaršího syna do chomoutu. Nicméně když přispěje k záchraně neodolatelně krásné ženy, Coll zjišťuje, že možná našel ideální partnerku… Potíž není v tom, že Persephone Jonesová je slavná, bohatá, nezávislá a nejchytřejší ze všech lidí, které Coll zná. Problém je, že vůbec nestojí o sňatek se žádným mužem – obzvlášť ne s horkokrevným Skotem – ačkoli zřejmě jako jediný chápe, jaká ve skutečnosti je, přestože si tím sama není jistá. Když se Coll dozví, že Persephone je ve skutečnosti utajená lady a někdo ji chce zabít kvůli tomu, co má dědit… Inu, Coll nikdy nebyl z těch, co se straní boje. Když je ve hře srdce, nic se nesmí stavět mezi horala a jeho dámu...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Hit Me with Your Best Scot , 2021


více info...

Přidat komentář

ariel platto
29.12.2023 2 z 5

Mám ráda pohádky, ale musí být uvěřitelné. Tady u této knihy mě vše tahalo za vlasy...

zuzca.h
30.05.2023 3 z 5

Za mě nejslabší díl celé serie. Hlavní hrdinové fajn, ale ten příběh hmmm kdyby nebyli tak dobří hrdinové, knížce bych dala 2 hvězdičky. Vykreslené postavy a občas vtipné dialogy to nakonec zvedly na 3.


miruska1
18.02.2023 4 z 5

Docela dobrý. Hlavní postavy se mi líbili, ale čekal jsem něco víc. Začátek sice nic moc. Asi do půlky knihy sa to docela vleklo. Druhá půlka knihy už byla lepší, docela jsem se bavila. Závěr byl, tak nějak nedotiahnuty.

kolacky
20.01.2023 5 z 5

Tak i třetí bratr našel děvče, které se k němu hodí. A jako bonus historické citáty z Macbetha, variantu "Svrbění palce praví mně, že kýs zloboh stojí vně" ještě neznám!

beruzzka
07.01.2023 5 z 5

Příběh Colla byl skvělý, pohled do jeho duše i celé završení serie se četlo samo a od knihy se nešlo odpoutat.

Kudík
14.11.2022 4 z 5

Hodnotím stejně jako předchozí díly, ale tento je s odřenýma ušima. Coll zde byl skvělý a Persephone mu zdatně sekundovala, ale příběh jako takový, resp. samotný závěr mi přišel nedotažený. Ať již vysvětlení ohledně spolupachatele, který byl díky "nehodám" v divadle zřejmý, anebo ohledně rodičů MacTaggertových. Chyběl mi zde epilog, min. o měsíc později, zda došlo ke svatbě Eloise a Matthewa.

munka
24.07.2022 4 z 5

Asi najlepšia kniha série. Humor, romantika a akčná zápletka. Záver, kto je za tým všetkým som nečakala.

vcielka
07.04.2022 4 z 5

Za mna asi najlepsia knizka tejto serie. Colle bol velmi vydareny, ale zenska hrdinka bola uplne skvela.

zuzana2599
14.01.2022 4 z 5

To nejlepší na konec ! Až v novém roce uzavírám rozečtenou skotskou sérii od Suzanne Enoch. Třetí díl se mi líbil nejvíc ! Příběh o tom, kterak si Coll MacTaggert, vikomt Glendarril, hledá nevěstu. A opravdu ji našel. Drsný horal si našel herečku a to je velmi nevyhovující vztah...
Určitě zase někdy proložím své čtení historickou romancí. Je to dokonalý odpočinek spojený se zábavou !!

rampapa
16.12.2021 5 z 5

Na třetí díl o Collovi jsem byla hodně zvědavá a jsem jím nadšená. Miluju tuhle sérii. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a Skotsko.

kacenka6144
09.11.2021 4 z 5

Tenhle díl má sice nejhorší ohodnocení, ale pro mě byl v podstatě nejlepší. Měl zápletku. I když jsem už něco hodně podobného četla. Ale copak se dá na dané téma vymyslet úplně nového?!

havrmoni
25.10.2021 4 z 5

V první třetině jsem si říkala, že to bude jako s prvním dílem. Nuda. No a nakonec nebyla. Dobře se to četlo. Sice mi tam tu a tam chybělo větší rozvinutí nebo dokončení dané situace, ale i tak to šlo.

biki
18.10.2021 4 z 5

S četbou tohoto dílu jsem si dala trochu načas a musím říct, že odstup od předchozích byl docela užitečný, takže jsem si ho mohla opravdu vychutnat. Je fakt, že Colovi by slušel asi trochu víc "bojovnější" příběh, ale přesto tu o napínavé akce nebyla nouze. Domnívám se, že postava Persie byla ušita Colovi přímo na míru, a na rozdíl od jednoho z předchozích komentářů se domnívám, že ona chemie mezi nimi opravdu fungovala, i když se tomu oba zpočátku bránili. Zkrátka, příjemný romantický příběh pro chvíle odpočinku.
Pozn. - také bych přivítala, kdyby byla v závěru trochu šířeji rozvedena zápletka mezi rodiči bratrů MacTaggertových.

mikika
29.09.2021 5 z 5

Slaďounké a vtipné, tak jak to máme rádi od oblíbené autorky. bonbonek po náročném týdnu...

Bess.h
26.09.2021 3 z 5

(SPOILER) Tak krásně rozjetý a tak kolosálně nedotažený až odfláknutý. Zkrátka třetí díl jen kopíroval nedotaženou vlnu celé série o bratřích MacTaggertech. Chápu snahu dát nejstaršímu z bratrů, při jeho “komplikované“ povaze, netradiční partnerku. A i by to vyšlo, kdyby se něco dělo. Děj pomalejší, bez budování emocí, zvratů, nějakého napětí. Vzájemná chemie skoro žádná. Jako scéna z piknikem a pak šup na valník? Kde je kruci nějaké to napětí a erotické jiskření? A kde je kruci nějaký pořádný epilog? Kde je vyřešení sedmnáct let staré křivdy matky a otce?
Ne. Prostě tahle série zas tak dobrá nebyla, hlavně o proti sérii předešlé, kde jsme měli také hrdiny ze Skotska. Sice jo, odpočinula jsem si při čtení, což je i tohohle žánru účel. Ale to neznamená, že to autorka bude takhle flákat. Je to škoda, a přitom se z toho dalo vytřískat mnohem víc.

izfnp
23.09.2021 3 z 5

Slabšie ako dvojka, porovnateľné s jednotkou. Ale prišlo mi, že táto časť v sebe obsahovala viac humoru, než ostatné v trilógii, čo veľmi oceňujem - k žánru mi to jednoducho sedí.

Maruš.D
15.09.2021 5 z 5

Krásné zakončení dobrodružství bratrů MacTaggert. Já si příběh Colla a Persie užila. Coll byl velmi podobný svým bratrům. P byla zajímavá a tajemná postava, která mě nenudila, nebyla mi proti srsti, ba naopak jsem si ji užívala. Příběh byl a nebyl originální. Podobný už jsem četla, ale zase mi přijde že se to jen tak neomrzí. Konec dobrý, všechno dobrý. Dopadlo to pěkně, jen mě mrzí, že tam nebylo lepší zakončení matky Francesci a jejího manžela.

Červená33
15.08.2021 3 z 5

Čekala jsem víc. Na Colla i otce MacTaggerta to bylo moc krotké. Obě postavy měly mnohem větší potenciál. Škoda, ale přečtení nelituji.

LilianaFalcon
15.08.2021 5 z 5

Mám pocit, že jsem četla jinou knihu než všichni ostatní, protože mně se strašně líbila.
Colle mě bavil. Zápletka byla povedená, možná konec byl trochu zdlouhavější než by měl, ale jinak nemám výhrady.

Dellphi
09.08.2021 3 z 5

Kdyby tohle nenapsala Suzanne Enoch, tak nevím, zda bych to vůbec dočetla. A to jsem se na tuto knihu opravdu těšila. Hlavně ze začátku jsem byla hodně zklamaná. Mezi hlavními hrdiny to vůbec nejiskřilo, a to ani vášní ani humorem. Navíc tak do půlky knihy byl děj dost nudný a jakoby ani nikam nesměřoval. Konec knihy se mi líbil mnohem víc. Hlášky hlavních hrdinů se najednou zdály být mnohem humornější, a i jejich povahové rysy se mi líbily mnohem víc, škoda jen, že to nezačalo o něco dřív. A pár posledních kapitol mě přesvědčilo, že to opravdu psala má oblíbená autorka. Výborná byla závěrečná řeč lorda Aldrisse o velikosti skotských psů a typu jejich krmiva ve formě napudrovaných sedmikrásek (kdo četl, tak pochopí)  a to už byla typická Suzanne Enoch a její humor a vyřídilka… škoda jen, že se to projevilo až na konci knihy.

Závěr knihy tak zachránil mé hodnocení. Takže knihu si přečtěte, ale neočekávejte žádný velký zázrak.

A jelikož se mi líbily úryvky ze Shakespeara, tak i já svůj komentář ukončím slovy z knihy: „Zhasni, zhasni, ty malá svíce!“