Dobře utajený Skot

Dobře utajený Skot https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445418/bmid_dobre-utajeny-skot-5vK-445418.jpg 4 96 23

Prostopášní Skotové série

< 2. díl >

Vynalézavá anglická dáma a horkokrevný skotský horal spojí své síly, aby obelstili darebáka, a jediné pravidlo nezůstane neporušené! Miranda Harrisová je známá svým šarmem, důvtipem a schopností vyřešit každý problém, na který narazí. Když se však její bratr ocitne po krk v dluzích z hazardu zásluhou obratného zloducha, který se následně Mirandu vydíráním pokouší přinutit, aby si ho vzala, nezbývá jí než požádat o pomoc samotného ďábla, má-li zachránit čest rodiny – a sebe. Ďábelsky pohledný skotský horal Aden MacTagger neví skoro nic o tom, jak to chodí mezi společenskou smetánkou, ale rozhodně se dobře vyzná v hazardních hernách a ženských srdcích. Přesto aee neví, jak dalece se mu podaří najít si anglickou nevěstu včas, aby zachránil rodinné dědictví. Když ho skoro-švagrová Miranda požádá o pomoc, navrhne partnerství: ona mu pomůže orientovat se v londýnské společnosti a on ji naučí všechno o sázkách… a jak vyhrát nazpátek svou svobodu. Krásná, chytrá dívka Adena zaujme – hraje však vlastní hru, nebo je jiskra, která mezi nimi přeskočila, skutečná? Je zvyklý riskovat peníze. Ale když je v sázce Mirandina láska, nemůže si dovolit prohrát…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Scot Under the Covers , 2020


více info...

Přidat komentář

ariel platto
25.03.2023 5 z 5

Povedený druhý díl, lepší než první. Co se týče bratra Mirandy, za mě neomluvitelné...

miruska1
12.02.2023 4 z 5

Hlavní postavy super. Chvílemi sa to sice vlieklo, ale líbilo sa mi to víc než první díl.


beruzzka
07.01.2023 5 z 5

Nejlepší díl serie, líbilo se mi odkládání tajného plánu až do konce knihy. Líbila se mi i postava Adena.

Kudík
11.11.2022 4 z 5

Na Adena jsem byla zvědavá, protože se v předchozím díle tolik neprojevoval. Miranda Harrisová k němu krásně ladila a byla opravdu velmi netradiční "děvče", asi jako byla Brògan pes. Jak mě v minulém díle točil Coll, tak zde to nejen napravil, ale v samotném závěru mě i hodně pobavil. "Všimne si toho, než bude na konci ulice"... :)
Ale chování jiného bratra nelze omluvit ani odpustit. Ano, Matthewa bych za bratra nechtěla. Nevím, zda to chování bylo více sobecké nebo zbabělé. Opět se však jedná o nenáročny a čtivý titul.

munka
24.07.2022 4 z 5

Lepší ako prvý diel. Teším sa na Colla.

vcielka
02.04.2022 3 z 5

No neviem. Asi o nieco lepsi nez prvy diel. Ale tiez som sa velmi casto nudila. Bolo to zdlhave. Aden mi viac povahovo vyhovuje ako hrdina, preto som sa na neho i viac tesila, ale knizka ma velmi neohurila, i ked som i do konca netusila ako to chce Aden vyriesit.

rampapa
16.12.2021 5 z 5

Na druhý díl jsem byla hodně zvědavá a jsem jím nadšená. Už se nemůžu dočkat až si přečtu poslední díl. Mirandu jsem si hnedka oblíbila a Adena jak bysmet. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a Skotsko.

kacenka6144
08.11.2021 4 z 5

Proti prvnímu dílu rozhodně zajímavější zápletka. Aden a Mia jsou dvojice, která k sobě sedí. Pořád to není od této spisovatelky žádná "topka", ale co. Dny se nám krátí a knížek ke čtení není nikdy dost.

zuzana2599
04.11.2021 4 z 5

Dočetla jsem druhý díl historické skotské romance, tentokrát si prostřední z bratrů Aden vybírá a namlouvá nevěstu. Podtitul knihy by mohl znít - Kterak si skotský horal v Londýně hledá vhodnou manželku. Aden si svou lásku opravdu našel a to fešnou dívku s ostrým jazykem jménem Miranda. Stejně jako první díl je i tento velmi oddechový, nenáročný, prostoupený humorem, romantikou i troškou erotiky.
Co může tento žánr nabídnout jsem téměř dostala. Zábavu a potěšení !

AliceTief
24.06.2021 4 z 5

Za mě stejně jako první díl, zbytečně zdlouhavé, ale hlavní hrdiny jsem měla radši než v prvním díle a za mě lepší příběh. Už se těším na Colla

havrmoni
27.03.2021 5 z 5

Tak tohle se mi líbilo mnohem víc než první díl. Teď jsem zvědavá na Cola.

mikika
19.03.2021 4 z 5

vtipné jako obvykle, akorát ten záporák byl tak děsivý, až jsem ho málem přeskakovala...

Ála1968
16.03.2021 5 z 5

Nádhera,zrovna jako první díl i tento byl úžasný.Doufám,že se dočkáme ještě i dalšího dílu o posledním z bratrů.

Maruš.D
23.02.2021 5 z 5

Na Adena jsem byla velmi zvědavá a musim říct, že splnil má očekávání na jedničku. Byl to drahoušek, kterého by chtěl snad každý. Miranda byla nebojácná, odvážná žena, která se nebála bojovat. Celý příběh mne bavil, od seznamování, přes řešení problému po ukončení. Tato dvojice se k sobě hodila. Jediné, co bych si přála, mít více informací o vztahu mezi bratry a jejich matkou. Také jsem si myslela, že když už se na začátku objevil pejsek, bude tam více účinkovat. Nicméně to byla fajn kniha a já se jdu vrhnout na poslední díl v angličtině (nemůžu čekat na příběh Colla :D)

alnahu
09.02.2021 4 z 5

Dalších ze čtivých romantických romancí ve ,kterých se nám představí ,krásná chytrá dáma a urostlý, větrem ošlehaný skot. A nechybí ani nálož erotiky a nebezpečná zápletka. Určitě si přečtu i první díl této série. Líbí se mi i obálka této knihy.

Zomy
24.01.2021 4 z 5

Tahle série mi zkrátka sedla. Bratři jsou vtipní, jejich pošťuchování je zábavné a jejich rodinná soudržnost až dojemná. Stejně jako je vtipný a dojemný jejich Rory na zdi :-)
Příběh Adena a Mirandy je hezky propracovaný a zároveň velmi jednoduchý - hlavní hrdina se rozhodl, že našel tu pravou, asi na straně 50. A vůbec to ničemu nevadilo. Je to hodně konverzační, ukecané a hrozně fajn. Navíc myšlenka partnerství a rovnocennosti je moc příjemná.

izfnp
16.01.2021 4 z 5

Asi ma to bavilo o chlp viac než jednička, ale inak je to vlastne to isté. Hrdinovia sú sympaťáci (hlavne mužská polovička), nechýba humor, vášeň ani dráma. Záporná postava tu bola velice vydarená, naozaj z neho mrazilo. V prvej polovici mi síce trochu prekážalo, že hrdina si “uvedomil” svoju lásku k hrdinke asi 4krát, akoby vždy zase zabudol, no vyvažovala to hrdinka v druhej polovici svojím jasným a racionálnym prístupom. Obecne nutno uznať, že boli výnimočne fajn dvojka a tento diel ďalšia pekná jednohubka :)

alzbeta4340
09.01.2021 5 z 5

Milé kolegyně, čtenářky historických romancí - tuhle knihu si nenechte ujít. Stojí za přečtení!
Dobře propracovaná zápletka, trocha humoru, sympatická hlavní dvojice Aden a Miranda, zloduch, ze kterého jde právem Mirandě mráz po zádech a její milovaný, leč dost sobecký bratr tvoří dokonale zábavný romantický koktejl.

LilianaFalcon
03.01.2021 5 z 5

Óóó, tak tohle byla po dlouhé době opravdu povedená romance.
Mezi hlavními hrdiny to jiskřilo, nebyli natvrdlí ani k sobě navzájem hnusní. Prostě to bylo hezké a celkem i napínavé :-)

biki
16.12.2020 5 z 5

O poznání lepší než první díl. Kniha mě bavila až tak, že mi dokonce narušila harmonogram předvánočních prací, ale však ono se to nezblázní. Takže - zápletka je hodně neotřelá, nevzpomínám si, že bych dřív četla něco podobného. Děj je na tento typ romance napínavý, i s vtipnými momenty. Miranda mi zpočátku nebyla moc sympatická, ale ke svému chování měla závažné důvody. Také Aden mě v prvním dílu nijak zvlášť neupoutal, ale nyní se ozřejmily důvody i význam jeho chování - orientace v různých vrstvách společnosti, sběr informací, navazování i podivných známostí, a jak se mu to v Mirandině případu vyplatilo. A také jak dokázal přesvědčit tento výkvět vytříbeného společenského chování, že v některých případech, které zákon nedokáže postihnout, je nutno postupovat podle vlastních pravidel, aby člověk ochránil ty, na kterých mu záleží. A opět za spolupráce všech tří bratrů a celé rodiny. Kniha se mi oproti předchozímu dílu moc líbila a opravdu jsem si ji užila.