Proroctví o nás

Proroctví o nás https://www.databazeknih.cz/img/books/64_/64481/proroctvi-o-nas-64481.jpg 3 6 2

Autor vybral více než 5000 jasnovideckých a prorockých věšteb asi 250 předpovědí, které pocházejí ze spolehlivých nebo už dříve osvědčenách pramenů. Ty by nás měli obeznámit s perspektivou naší evropské budoucnosti ode dneška až do roku 2025.

Žánr:
Esoterika, astrologie, okultismus , Záhady

Vydáno: , Dialog
Originální název:

Prophezeiungen zur Zukunft Europas , 1997


více info...

Přidat komentář

danny_21
16.08.2021 1 z 5

Další kniha z edice NEJvětších záhad světa je dost velkým utrpením a snůškou blábolů o nadcházející třetí světové, kterou mělo svolat Rusko začátkem nového tisíciletí a kterážto byla předpovězena snad i z kávové sedliny pastýřem Jergušem. Na jedné straně ale obdivuju odvahu autora vyjít na světlo s takovým skvostem jen pár let před údajným vypuknutím války, ekonomickou krizí a obrovským blahobytem v aktuálních dnech. A to jsem si myslel že Mr. Peter Jones je králem sedmilhářů v této edici - 15 %

Pirkus
05.08.2017 odpad!

Rozhodně nejhorší kniha z této edice. Bylo pro mě problémem ji dočíst.

Zdá se, že je autor již předem přesvědčen, že za případnou třetí světovou válku budou moci Rusové a veškerá proroctví si k tomu "upravuje": a) neznámý útočník z východu = jasné Rusko; b) sever potáhne proti jihu = Rusko je přeci na severu; zbytek autor přiznává, že zanedbává.

Je v nějakém proroctví napsáno, že katastrofa postihne Rusko? Ano, ale to se přejde a přetočí v to, že je Rusko agresorem.

Třídenní zatmění - autor píše, že Nostradamus jej přímo nezmiňuje, ale naznačuje. V uvedeném textu však o délce trvání není ani slovo.

Autor též velice živě popisuje veškeré extrémní změny, které mají Zemi potkat, aby (asi v polovině knihy) uvedl, že je něco takového vyloučeno a následně pokračuje v živém popisu katastrof.

Nostradamus v jednom z textů uvádí informaci: v sedmém měsíci roku 1999. Autor zmiňuje, že v jeho době byl platný juliánský kalendář a je třeba přidat 12 dní = autorovi poté vychází, že Nostradamus psal o zatmění ze srpna 1999. Avšak červenec nemá 12 dní, aby bylo možné si takto hrát s čísly. Pokud by Nostradamus myslel třeba 5. července, těžko se přidáním 12 dní dostaneme do srpna. Takovýchto manipulací je kniha plná.

Pokud se do autorových teorií nehodí američtí proroci, jsou vynecháni, protože jich je prý v Evropě dost. Jakmile však mají tito proroci informace, které nápadně pasují, jsou zmíněni jen oni.


Autorovy knížky

Stephan Berndt
německá, 1961
1999  50%Proroctví o nás

Kniha Proroctví o nás je v

Přečtených6x
Knihotéce22x
Chystám se číst1x