Pronásledovaní

Pronásledovaní https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485945/bmid_pronasledovani-OMk-485945.jpg 4 8 2

Ona: arogantní, chladná, rezervovaná. On: zlomený, odhodlaný, plný naděje. Sydney, Brno, New York. Tři města, která je spojí dohromady. Naučí se spolu překonávat minulost? Co jim pomůže aby znovu uvěřili, že štěstí existuje? Po Milionu hvězd přichází na řadu Katarinin příběh. Všichni ji vnímají jako tu mrchu, co jde s každým, ale jen její kamarádka Mei ví, že to není pravda. Katarina si s sebou nese vzpomínky, na které by nejraději zapomněla. A kdyby měla stroj času, rozhodně by se tehdy rozhodla jinak. Jenže ten nemá a místo toho čelí další životní zkoušce, ve které jí cestu kříží její šéf. Svým peklem si prošel i Jon. Být mladý a nerozvážný člen kapely v rozpuku s hromadou fanynek se prostě jednou musí vymknout z rukou. Bohužel pro Better Days to nebyl jen kdejaký výkyv, byl to tragický konec, který Jonovi změnil pohled na život, ve kterém nyní hraje hlavní roli pokora. Jon i Katarina jsou postaveni před otázku důvěry a pokud se chtějí vyléčit, musí překonat strach a obavy. Otevřít se jeden druhému natolik, že mezi nimi nebudou žádná tajemství.... celý text

Romány Pro ženy Literatura česká
Vydáno: ekniha , Martin Koláček - E-knihy jedou
Originální název:

Pronásledovaní


více info...

Přidat komentář

Dizzy3
20.01.2022 5 z 5

Tohle byla opět bomba! Pokud jste četli MH, tak určitě neváhejte! Stefanie Geryk prostě umí psát! Knihu jsem přečetla během jednoho večera, je to opět skvěle napsané a nešlo se odtrhnout. I když jsem Katarinu v MH moc nemusela, její příběh Vám ji odhalí v pravém světle a budete na ni koukat uplně jinýma očima… :) Sice MH bude navždy moje top srdcovka, ale i tento příběh si najde místo v mé knihovničce a Jon je prostě pan Božský!!! :) jen bych si přála, aby knížka byla delší a už se těším na příběh Amélie :)

MamaKnihomolka
09.12.2021 5 z 5

Spin-off knihy Milion hvězd a opět mi byla čest moci si přečíst knihu mezi prvními.
Hlavní hrdinku Katarinu známe už z Milionu hvězd. A co skrývá ta vždy zlá, závistivá a arogantní mrcha za tajemství? Co ji děsí každý den a z čeho má každou noc noční můry? Každá mince má dvě strany a tady to není výjimka...
Další kdo se v knize objevuje je Jon. Klasický sexouš na entou, který má také své démony a snaží se s nimi prát každý den.
Postav je tentokrát mnohem méně než v Milionu hvězd, ale vůbec mi to nevadilo, ba naopak.
•••
Co musím zmínit je čtivost. Přečetla jsem knihu ani ne za den a to je asi můj rekord.
Mám ráda, když si z příběhu něco odnesu a Pronásledovaní ve mně cosi zanechali a tak to je pro mě správně.
•••
Příběh, nejen že se zabývá zase těžkými tématy, na mě vdechnul i takové poselství toho, že by člověk neměl dát na první dojem a hned lidi osuzovat pro jejich chování. Měl by dát šanci tomu toho člověka poznat a zjistit, proč se tak chová a nebo mu zkrátka dát jen čas.

Na konec nemůžu jinak než doporučit jak Milion hvězd, tak i Pronásledovaní. A moc se těším na Očistec, který autorka chystá.
Obě knihy seženete jen a jen v odkazu na webu autorky.


Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

2021  93%Milion hvězd
2015  71%Starshow
2021  85%Pronásledovaní

Kniha Pronásledovaní je v

Přečtených12x
Doporučených1x
Knihotéce66x
Chystám se číst19x
Chci si koupit2x