Prokletí přízračných hřebců

Prokletí přízračných hřebců https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/326502/bmid_prokleti-prizracnych-hrebcu-Dl3-326502.jpg 4 37 5

Vlčí věk série

< 3. díl >

Ušatí hadi a jejich vyznavači utrpěli zdrcující a notně krvavou porážku. Zatímco jejich nesvaté mrtvoly tlejí v doupětech, před kterými se kdysi třáslo celé Irsko, Helgi Troll a Leif, dědic dánského trůnu, se snaží najít své milované a ochránit těch pár dívek, které přežily lidské oběti dračích milců. Ovšem jedno nebezpečí nestřídá druhé, ale i třetí a čtvrté a... Tohle je přece čas vikingských nájezdů, krví zbrocených seker a blyštivých mečů, kde o osudech kmána i pána rozhodovala jen síla a kvalita oceli. A tak se hrdinové opět noří do víru bitev a dobrodružství. Možná naleznou své milenky... a možná dokonce i získají hlavu dalšího krále...... celý text

Přidat komentář

špulo
20.10.2023 4 z 5

Mne sa záver páčil. Určite si celú trilógiu ešte niekedy zopakujem. Predsa len som ju čítal dávno a hlava už toľko nepamätá. Mostecký má svoj štýl a mne vyhovuje. Ak sa v ňom objavíte, užijete si sympatický dobrodružný fantasy výlet medzi Vikingov. Ak nie, siahnite po iných autoroch. Možností je dnes už veľa ;)).

Turlogh
09.09.2018 1 z 5

Závěr stejně slabý jako celá série. Skvělá trilogie? Ani náhodou. Vyhozené peníze za nákup těchhle knih ! Srovnávání s Červeňákem a podobnými kvalitními autory historické fantasy? Leda tak ve snu. Atmosféra vikingů slabá, čtivost mizivá, napětí chybí, konec nepřesvědčivý. Nuda.


avalonek
20.05.2018 4 z 5

No ty kráso,co to mělo být ten konec,to jsem tedy opravdu nečekala.V příběhu bylo spousta zvratů,některé časti,by tam být vůbec nemuseli,tu jednu čubku bych nejradši zabila sama:),ale ten konec,ten stál za to a zaslouží si hvězdu navic.Lepší jak druhý díl..

KAREL6725
11.11.2017 3 z 5

Shrnutí celé série , dobré lepší průměr. Podle mě to nejlepší co pan Mostecký dokázal napsat.

Chidlink
05.08.2017 4 z 5

No tak třetí a poslední díl příběhu o vikinzích se povedl. Takhle kdyby vypadali předešlé dva díly, chrochtal bych blahem :)
Prokletí přízračných hřebců se liší hlavně tím, že mají hloubku. Už to není jen choré předvidatelné zabíjení. Na pět hvězd to sice nebylo, ale i tak velmi kvalitní.