Projezte se ke štíhlosti!

Projezte se ke štíhlosti! https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/52959/projezte-se-ke-stihlosti-52959.jpg 4 7 2

Jezte dosyta a netrapte se hladem! Pokud vyberete správné potraviny, zhubnete i tak. Autor bestsellerů o zdravé výživě a zdravém životním stylu vás tentokrát seznámí s vlastnostmi některých potravin, abyste si sami dokázali najít svůj vlastní výživový styl - jak je to s cukry, glykemickým indexem, sladidly, zdravými a nezdravými tuky. Nechybí doporučený jídelníček a zdravé recepty.... celý text

Přidat komentář

Peleus
23.08.2015 4 z 5

Můj dnešní den je ve znamení dvou knih, a to Ovládněte svůj metabolismus od Jillian Michaels a Projezte se ke štíhlosti! Vladimíra Kleschta. Dojmy?

Autor opět a znova popisuje známé pravdy jako udělat si čas na jídlo, sem tam se hýbat, jíst kvalitní potraviny, pít kvalitní nápoje, přiměřeně odpočívat a hlavně nastavit si v hlavě Systém, neboť bez něho to nikdy nebude fungovat.

Narozdíl od Jillian Michaels je ve výběru potravin benevolentnější, jeho styl je méně "šokující" a úderný. Dovolí čtenáři sklenku vína po obědě a k dezertu v restauraci doporučí po francouzském způsobu kvalitní sýr místo sladkostí tolik oblíbených v našich luzích a hájích.

Publikace je doplněná o tabulky nutričních hodnot potravin, obsahu mikro a makroživin, aminokyselin či vitamínů spolu s doporučenými dávkami. To a k tomu tipy na recepty pro snídani, oběd, večeři mi přijdou postradatelné, neboť těchto informací je plný internet. Ale nakonec proč ne?

P.S. Je vidět, že to autor myslí dobře. Má nevtíravý styl, čtenáře nepeskuje, nestraší a působí spíš jako rádce, který věci doporučuje, nikoli nutí.
P.S. 2 Zrovna přemýšlím o bodech, v nichž se s Jillian Michaels trochu rozcházejí.

Monicay
11.02.2014 4 z 5

Rozumné, pěkně vysvětlené názory, se kterými souhlasím. Rady jak začít, proč začít, informace o fungování metabolismu a lidského těla všeobecně - tuto knihu považuji za velice užitečnou pro každého, koho zajímá hubnutí, zdravý životní styl a to, jak se stravovat.


Štítky knihy

kuchařky hubnutí zdravá výživa

Kniha Projezte se ke štíhlosti! je v

Přečtených6x
Knihotéce5x
Chystám se číst2x
Chci si koupit1x