Proč ženy nekouří doutníky

Proč ženy nekouří doutníky https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/232025/mid_proc-zeny-nekouri-doutniky-232025.jpg 3 36 16

Soubor několika povídek nejen pro ženy, ale hlavně o ženách. Zábavné a oddechové čtení poukazuje vtipnou formou na možné životní přešlapy. Stalo se Vám někdy, že jste se zpili tak, že jste se druhý den styděli sami na sebe podívat do zrcadla? Nebo se vám při sexu stal trapas, kvůli kterému byste nejraději na místě zmizeli z povrchu zemského? Ne? Chyba! Kdo se neztrapnil, neví, o čem je život. Proto tady máte několik humorných návodů, jak ze sebe co nejspolehlivěji udělat okamžitě idiota.... celý text

Přidat komentář

Česneksmedem
04.06.2023 3 z 5

Jako zapřisáhlý nekuřák nemám ponětí, proč ženy nekouří doutníky, takže jsem si řekl, že se přečtením této knihy poučím a dozvím se to. I když jsem četl velice pozorně, důvod jsem se ale nedozvěděl. Možná je ten název jen chyták a ženy doutníky kouří. Budu si tedy muset najít na internetu nějakou vhodnou stránku. Pár jsem jich už prošel, ale zatím jsem se dozvěděl jen to, že na veřejnosti některé ženy nechtějí jíst čokoládovou špičku, kremrole a některé prý dokonce ani rohlík. Proč, to nevím. Budu ale pátrat dál. Každopádně kniha se číst dala, jen to tam byla samá prostopášnice.

Jurajovamaka
03.03.2023 4 z 5

Mix erotických poviedok...taký koláčik ku kávičke...niektoré boli super na zasmiatie, iné trošku nudili...
Od Janky Javorskej som si zatiaľ nenašla knihu, ktorou by ma ohúrila, hoci obálky má krásne...táto bola pre MŇA fajn oddychovkou...Ďakujem
ODPORÚČAM


DK197
04.05.2019 2 z 5

Už tu zaznělo, že se v dílku opakují náměty i slovní zásoba. To je dost na škodu. Navíc v anotaci chybí upozornění, že se z 90 % zaměřuje na nevěrné ženy. Bez toho to vypadá, že se sexuální trapasy jinak asi téměř nestanou a puritány může znechutit už jen to. Protože nevěra u nich není zrovna akceptovatelná, kór v takovém počtu. Další výrazný podíl mají fekální nehody. Nic proti tomu, v životě se to vážně stane, takže proč to přehlížet. Ale vadí mi opět, že se to téma opakovalo. A to i přes tak nízký stránkový rozsah!

Čekala jsem víc. Navíc mi nesedí autorčin styl psaní a nedokázal mě rozesmát, spíš jsem se pousmála. A to i přesto, když tam humorný základ byl. Podání prostě nic moc. Ačkoliv ano, úplně odsoudit to nelze - např. "Soudružka na babetě" se podařila. :-) Ale jednoduše to nestačí...

LimedkaMikki
15.08.2018 3 z 5

Krátké, stručné a svižné příběhy. Některé zábavné, u jiných nevěřícně kroutíte hlavou.

Peti
29.09.2017

No tak tato kniha je pro mě zbytečně přečtená, dle mého názoru soubor trapných historek.

lenule_k
10.07.2017 1 z 5

Jednim slovem tragedie. Kniha se mi dostala do ruky nahodou, precetla jsem si zde recenze a rikam si, tak proc se nezasmat, ovsem nic moc k smichu nebylo. Zasmala jsem se asi nad jednou povidkou, opakujici se namety i slova, skoda penez.

P.ary
09.04.2017 5 z 5

Já jsem nadšena... skvěle jsem se bavila a určitě jdu pokračovat ve čtení dalších knížek od této skvělé autorky...

Lumíček
03.01.2017 2 z 5

Tak jsem takova na pochybach. Nektere pribehy se mi libily a zasmala jsme se, ale nektere uz mi pripadaly pres caru. Nejsem zadny suchar, ale zvrtky a jine zalezitosti byly pro me moc. Urcite to nebude kniha, ke ktere bych se vratila.

petrzel
15.11.2016 3 z 5

K téhle knize už bych se nikdy nevrátila.

filipínka
27.06.2016 5 z 5

Veselé povídky, moc jsem se nasmála. Příběhy takové pravdivé, ze života. Žádné zastírání, že by mělo něco skončit jinak, protože se to nesluší napsat po pravdě - přesně to se mi na té knížce líbilo.

janarzk
01.06.2016 2 z 5

Ráda se zasměji, ale fekální humor zrovna nemusím.

PočetBook
10.05.2016 4 z 5

Hahaha, tak tahle útlá knížečka mne dostala :-) Smál jsem se od první do poslední stránky. Bylo to tak akorát dlouhé, být kniha delší, tak by nudila, protože témata i některá sousloví se začinala opakovat. Takhle byl výsledný dojem hodně dobrý. Zajímalo by mne, jestli některé z těch situací autorka sama prožila :-) Tak a teď mne čeká Bigamista.

anetaV
28.05.2015 5 z 5

Moc jsem se nasmála, jako bych to přesně viděla na plátně. Moc hezká knížka

stobara
24.05.2015

pěkné čtení

mazlak
01.03.2015 5 z 5

Krátké povídky ze života obyčejných lidí. Na komičnosti jednotlivých povídek přidává skutečnost, že toto napsal sám život. Tedy, že to nepochází jen z fantazie autorky. Při četbě jsem se od srdce zaslal a knihu takřka neodložil z ruky.

anais
07.12.2014 5 z 5

Povídky jsem přečetla za jedno odpoledne a moc jsem se u nich nasmála. Jsou opravdu ze života. Nejvíce mě pobavila poslední povídka Loupež století. Škoda jen, že kniha nebyla delší.