Proč k nám miminko nechce

Proč k nám miminko nechce https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/333352/bmid_proc-k-nam-miminko-nechce-fcL-333352.png 3 9 4

"K sepsání této knížky mě vedly jednotlivé kontakty s dívkami a ženami, kterým se nedaří nebo nedařilo otěhotnět, a následná oznámení o narození dlouho očekávaného miminka… Často jsem během psaní vnímala, jako by mi jednotlivá slova sama naskakovala na monitor, jako bych to ani nebyla já, kdo píše..." 40 příběhů narozených miminek - 4 konference věnované ženám, kterým se nedaří otěhotnět... celý text

Přidat komentář

Knihomolka134
18.02.2024 odpad!

Tuto knihu napsala nesvéprávná osoba, která není ochotna ani vystupovat pod svým vlastním jménem. 1/5 knihy jsou nesmyslné plky, kde "autorka" pouze využívá maminek slabších povah. Webové stránky i obsah knihy naplňují všechny znaky sektářství (srovnat můžete např. s nedávnou americkou kauzou TwinFlames). Autorka o sobě neuvadí nic, příspěvky/ dotazy maminek z různých konferencí jsou naprosto vytržené z kontextu. Autorka je pokrytec, který radikálně odsuzuje všechny IVF děti (říká jim prázdné duše), ale to své, předčasně porozené, nechala zachránit doktory i přesto, ze bylo přírodou odsouzené k záhubě. Slabé a lehce ovlivnitelné povahy v této knize můžou (a zřejmě budou) hledat smysl, pro všechny ostatní je to ztráta času, dalších nervů i peněz. 4/5 zbytku "knihy" jsou pak už jen vyselektované dotazy a odpovědi paní šarlatánky, která zoufalým ženám odpovídá z pozice Boha a všemohoucího (aneb "všechno je to jen ve vaší hlavě"). Byla jsem knihou opravdu velmi zklamaná, protože jsem očekávala různé přístupy s ohledem na ženskou neplodnost. Žádná (pouze jedna krátká a odsuzující) zmínka o umělém oplodnění, které je dle této paní neakceptovatelné. Bez důvodů a racionálních argumentů odsuzuje vše, co jí není po chuti. Nebrat. Je to (ezoterický) odpad!

Ixso
18.02.2024 odpad!

Vyhněte se této"knize" obloukem. "Autorka" v čele sekty využívající slabosti maminek, které mají problém otěhotnět. Bohužel na nich také vydělává. Kniha je plná blábol, respektive pouze její malá část, protože drtivá většina jsou jen selekce komentářů žen na dně, kterých tato paní využívá a kterým dává životní rady na dálku ze své židle.
Šarlatánství a cucání z prstu. Nečíst, nepodporovat. Autorka by dle svých řad neměla ani chodit k doktorovi. Divím se, proč své druhé dítě vůbec porodila a za pomoci doktorů udržela naživu, když k ní miminko očividně nechtělo a mělo autorku naučit, že není všechno růžové, jak se zdá. Pokrytec a sociopatický manipulátor. Velké zklamání. Respektuji však svobodu slova a projevu.


Rose538
27.01.2022 5 z 5

Kniha a v ní přiběhy mě nasměrovala na cestu k sobě. Rozhodně to neni "jen kniha" pro ty, kteři chtěji mít děti. Kniha je autentickou ukázkou jak může a má vypadat život tady v realitě. Dává šanci v sobě objevit tvořivost a pochopit, že nejsme roboti, ale lidé.

hroneczek
21.08.2020 5 z 5

Kniha sice podnítí vznik tisíce dotazů, ale na spoustu z nich odpoví a ukáže alternativní cestu. Doporučuji přečíst všem, kteří na své vytoužené miminko stále čekají.

Autorovy další knížky

Wahlgrenis
česká
2012  69%Proč k nám miminko nechce
2015  45%Jak rozumět vlastní duši
2018  27%Pokud přeladíme program
2013  0%Horoskopy 2014

Kniha Proč k nám miminko nechce je v

Právě čtených1x
Přečtených11x
Doporučených1x
Knihotéce4x
Chystám se číst7x
Chci si koupit3x