Proč jsme vůbec tady?

Proč jsme vůbec tady? https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/125009/proc-jsme-vubec-tady-125009.jpg 4 20 5

Průměrný člověk dnes žije 25 550 dní. Nestálo by za to, abys z tohoto množství oddělil 40 dní proto, abys pochopil, co Bůh chce. A přišel na to, jak správně naložit s časem, který máš ještě před sebou? Toto je víc, než jen pouhá kniha. Je to průvodce na čtyřicetidenní duchovní pouti, která tě přivede k odpovědi na nejdůležitější otázku života: Proč žiji? Až budeš na konci tohoto putování, poznáš Boží záměr pro svůj život a pochopíš celkový obraz – jak jednotlivé kousky tvého života do sebe zapadají. Až k tomu dojde, nebudeš se tolik stresovat, budeš se sbáze rozhodovat a budeš spokojenější. Co je ale nejdůležitější: budeš připraven na věčnost. Tato kniha ti umožní poznat pět záměrů, které má Bůh s tvým životem zde na zemi. Stvořil tě, abys byl členem jeho rodiny, modelem jeho charakteru, tím, kdo vyvyšuje jeho slávu, služebníkem jeho milosti a poslem jeho dobré zprávy pro druhé lidi.... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , Náboženství

Vydáno: , Návrat domů
Originální název:

Purpose-Driven Life


více info...

Přidat komentář

pucii
04.01.2021 odpad!

Mne kniha nijak neoslovila. Koupila jsem si ji po doporučení několika kamarádů protestantů, prý jak je to úžasná kniha. Nicméně mne vůbec neoslovila.

Kniha je psána formou čtení na každý den, měla by se číst 40 dní. Na každý den jsou úkoly k zamyšlení. V úvodu knihy je napsáno, že není náhodou, že se kniha dostala právě k Tobě a že je Tobě věnována. Já obecně knihy psané touto formou nemám ráda. Přijdou mi vnucující svůj názor či mystifikující. Přitom nevím, kde autor vzal tu jistotu, že to, co si on myslí, je skutečně tak, jak popisuje. Obecně mám raději příběhy motivující k zamyšlení. Či nějak podložené/vypozorované výchovné knihy, typu Pět jazyků lásky atp.

silvia6227
08.02.2019 2 z 5

Prečítala som to, ale nejak ma to neohúrilo...


DCKH
03.12.2015

Jako člověk který od dětství věří že Ježís je Buh asi nebudu uplně oběktivní přesto se o správnoou perspektivu pokusím.Knihu psal autor s mnohaletými zkušenostmi ve vedení Amerických megasboru a leadeshipu.Titul je doslova přišpikován nejen biblickými citáty a je zde saha o opravdovou pomoc čtenáři s hledáním smyslu bytí.Což si myslím že přivítá asi většina lidí .... Je pravda že je to kniha křestanského radikála z řad Protestantismu USA a většina lidí v ČR s ním nebude souhlasit v jeho názorech na společnost nebo náboženství .....

Arry
06.12.2013 4 z 5

Kniha je velmi čtivě napsaná, snaží se odpovědět na otázku, kterou si klademe každý: Proč jsme vůbec tady? Jedná se o čtyřicetidenní zamyšlení nad smyslem života a Božím plánem pro každého člověka.

joni
22.09.2013 5 z 5

Skvělá kniha, která může změnit tvůj život :-)

Kniha Proč jsme vůbec tady? je v

Právě čtených1x
Přečtených25x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce16x
Chystám se číst10x
Chci si koupit4x