Pro muže to nejlepší

Pro muže to nejlepší https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/191470/mid_pro-muze-to-nejlepsi-5aM-191470.jpg 3 9 4

Michael Adams žije s třemi dalšími muži kolem třicítky v pronajatém bytě. Celé dny tráví v posteli, hraje počítačové hry a tu a tam trochu pracuje. A pak, když má náladu, přejede na opačnou stranu řeky a vrátí se ke své nic netušící manželce a dětem. Michael žije dvojím životem - uniká z vyčerpávajícího stereotypu péče kolem dětí tím, že své ženě tvrdí, že musí pracovat přes noc nebo odjet kvůli nějaké zakázce na sever. A zatímco se s nimi Catherine statečně potýká sama, její manžel se nachází jen pár mil od ní ve svém tajném bytě a dělá všechny ty věci, o kterých si může většina otců s malými dětmi nechat jen zdát. Myslí si, že může mít obojí, ale jeho podvod je nakonec nevyhnutelně odhalen..... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány

Vydáno: , BB art
Originální název:

Best a man can get , 2002


více info...

Přidat komentář
SynD
SynD
27.11.2023 1 z 5

hrozná kniha, příšerný hrdina, nesympatická hrdinka a neuvěřitelný konec. moc nechápu, proč se vůbec takové knihy překládají do ČJ.

soupik2012
soupik2012
27.06.2023 4 z 5

Kniha je sepsána ve stylu televizních romantických komedií, které lehce pobaví, ale stačí je vidět jednou. Zaujala mě anotace a tak jsem nehleděla na nízký počet ohlasů a pustila se do tohoto dobrodružství. Styl jakým je tato kniha sepsána mi vyhovoval, o něco horší to bylo se samotným obsahem. Což o to, počáteční nápad je super a dlouho jsem se bavila. Ale postupem času, jsou situace dosti podobné a dějově značně předvídatelné. Vzhledem k tomu, že anotace kromě závěru prozrazuje kompletní děj, tak to zase tolik nevadí. Audiokniha je načtena velice dobře a načetl ji pan Radek Valenta.


marcela3655
marcela3655
27.05.2022 odpad!

Nepobavila,opravdu to byla kravina, nudila jsem se

ladyfromskye
ladyfromskye
24.04.2017 3 z 5

Byl by to úžasný a hodně vtipný román, kdyby autor postavu dokonalého Michaela doslova nezlynčoval. Budu asi jediná, ale na Michaelovi jsem až na pár chybiček nenašla nic špatného, nic, čím by si zasloužil odpor své ženy. Naopak: to z hysterické a egoistické Catherine mi bude zle ještě hodně dlouho. (A měla-li bych se někdy snížit k tomu, abych se jen trochu chovala jako ona, raději ať mě někdo pořádně propleskne, abych se vzpamatovala.) Teď se skoro bojím začít číst knížku Muž, který zapomněl, že má ženu, na kterou jsem se moc těšila a kterou jsem si s takovým nadšením koupila. Držte mi palce, ať mě autor tentokrát nezklame.

Kniha Pro muže to nejlepší je v

Přečtených14x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce5x
Chystám se číst7x
Chci si koupit1x