Pro lásku udělám všechno

Pro lásku udělám všechno https://www.databazeknih.cz/img/books/95_/95370/pro-lasku-udelam-vse-95370.jpg 4 11 5

Blanka, Lena, Aleš, Karen.Osudy několika mladých lidí ve věku kolem dvaceti let. Svižně a napínavě napsaný příběh, sevřený do několika víkendových hodin, mapuje osud především čerstvé maminky Blanky, které se pod rukama hroutí osobní život, a Leny, vracející se po dvou letech z Anglie. Na ni zase doma čeká poněkud nemilé překvapení. Obě dívky chtějí své problémy hned řešit, každá z nich ale volí jinou taktiku. Zatímco Lena neváhá srovnat účty přímou cestou, Blanka se odhodlá k zoufalému činu.... celý text

Žánr:
Romány , Literatura česká

Vydáno: , Erika
více info...

Přidat komentář
rilajaan
rilajaan
07.05.2023 2 z 5

Nebylo to uplně špatné, ale ten konec. Za mě moc rychlý.

DK197
DK197
17.12.2021 4 z 5

KNIHA: Stínil tady opět dokázal, že psát umí. Stylisticky povedené, zajímavé, nečekané, propletené a přesto přirozené, nepřehnané. Moc mě to bavilo a těšila jsem se na to, jak příběh dopadne. A to je právě ten jediný problém, já se to nedozvěděla. Zůstal tu maximálně otevřený konec na všech frontách. Prožili jsme s hrdiny důležité křižovatky, důležitá rozhodnutí, ale ani slovo o tom, jak to jejich život ovlivnilo dál. Zůstalo moře otázek. A to i přesto, že je zde epilog - který je ovšem úplně o ničem a totálně zbytečný. U téhle knížky mě to hrozně mrzí, fakt je dobrá. Ale mám z ní dojem, jako by z ní někdo vyškubl poslední kapitolu. Ach jo. Co se dá dělat - doporučuju všem milovníkům otevřených konců.


Adel822
Adel822
21.11.2020 4 z 5

Kniha se mi moc líbila byla velmi emotivní až na konec ten mně trochu zklamal, jinak moc doporučuju četla se dobře a rychle tak na večer k čaji.

Jeynna
Jeynna
18.04.2020 5 z 5

Kniha mě totálně dostala dost jsem si i pobrečela...silná kniha

Ann98
Ann98
02.03.2018 5 z 5

Jsem příjemně překvapena. Příběh pojednává o dvou ženách, které jsou nuceny řešit své krizové životní situace. Obě mají nelehkou volbu, obě k ní přistoupí jiným způsobem, byť občas to není to nejlepší a nejvhodnější řešení. I přesto je příběh protkán milostnými zápletkami, ale i akcí a dobrodružstvím, nečekanými zvraty, napínavými okamžiky, které jsou navíc prošpikované humorem. Věřím, že plno lidem se to bude líbit a rozhodně nebudou litovat přečtení.

Kniha Pro lásku udělám všechno je v

Přečtených28x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x