Přiznání

Přiznání https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448851/bmid_priznani-olm-448851.jpg 4 1684 281

After série

< 2. díl >

Nové vydání k plánovanému filmu, doplněné o bonusovou kapitolu! Láska Tessy a Hardina je osudová a jeden bez druhého nemůže být, ale nespálila se Tessa už příliš? Když se Tessa dozví, že s ní Hardin začal chodit kvůli sázce, kterou uzavřel s přáteli, je zdrcená. Není to poprvé, co se přesvědčila, že kluk, do kterého se zamilovala, dokáže být pěkně krutý, ale takové ponížení nečekala ani v nejhorším snu. Musí se smířit s tím, že Hardin navždy zůstane... Hardinem. Že by se v něm až tak moc mýlila? Rozum i nejbližší okolí jí radí, aby se Hardina už navždy vzdala, nebyla by první, kterou ponížil a odkopl. Kvůli Hardinovi odstavila na vedlejší kolej všechno, na čem jí záleželo – školu, kamarády, matku, přítele... další zklamání by nezvládla. Hardin, který se do Tessy mezitím doopravdy zamiloval, zjišťuje, že bez ní nedokáže žít, kaje se a prosí o odpuštění. Tessa se brání, ale to se lehko řekne, navíc při představě na vášnivé noci strávené v Hardinově náručí... Elektrizující dotyky... Nenasytné polibky... Hardin ví, že se dopustil nejhorší chyby ve svém životě. Dokáže se ale opravdu změnit? Všechno navíc komplikuje Zed, který se pokouší Tessu získat a na rozdíl od Hardina je hodný a milý. Tessu čeká jedno z nejtěžších rozhodnutí... Pokračování světového bestselleru a literárního fenoménu AFTER – Polibek úspěšné autorky Anny Todd.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , Yoli (ČR)
Originální název:

After We Collided , 2014


více info...

Michelle13
Michelle13
21.02.2024 5 z 5

Knížka se mi opět hodně dobře četla, oproti filmu byla kniha lepší, oddechové čtení pokud chcete vypnout hlavu od přemýšlení.

Tirisa
Tirisa
20.12.2023 4 z 5

Zatím stále čtivé, i přes opakující se koloběh rozchodů a sbližování...uvidím dál, jestli to bude stačit na další dva díly...


Peťulka3
Peťulka3
07.11.2023 5 z 5

Tohle se čte prostě samo. Jen Tessa je opravdu hodně naivní. A když se vrátím k prvnímu dílu a filmu. Ten film mě opravdu zklamal. Ani nemám chuť psát v čem konkrétně. Ale tohle filmové zpracování se opravdu nepovedlo. A samotnou mě to překvapuje, ale na další díl se koukat nebudu.

Ála1968
Ála1968
19.10.2023 3 z 5

Tak kdyby tenhle díl autorka vynechala,asi by se nic nestalo.Jen samé rozcházení, usmiřování a rozcházení a odpouštění.Celkem nic podstatného se tam nedělo

Latimer
Latimer
16.09.2023 2 z 5

Doufala jsem, že trochu lepší konec prvního dílu znamená, že další dilzbude lepší. Bylo tomu naopak. Pořád to same dokola. Klišé, hadky, usmiřování... Pokud chci osudovou lásku, kde se dva opakovaně míjí, vždy se zvolím S laskou Rosie.

Mikoláška
Mikoláška
16.08.2023 4 z 5

Je to opravdu stále dokola, jeden přešlap, hádka, usmíření, další přešlap, hádka, usmíření - klid před bouřkou....atd. atd. .... z mého pohledu to ukazuje opravdu naivitu mládí, a střet mezi realitou a představami romantických příběhů z knížek. Láska opravdu není vždy snadná. No uvidíme, kam se to zase posune dál. Jinak styl psaní mi sedí, je to svižné, dobře se to čte, žádná úplně hluchá místa.

uzivatel83509
uzivatel83509
29.06.2023 5 z 5

Knihy na sebe hodně navazují - je to jeden dlouhý příběh, takže pokud by někdo chtěl číst tuhle knížku, aniž by nečetl napřed jedničku, nedoporučila bych mu to.

Mě se kniha líbila, jsem do tohoto příběhu docela hodně "zažraná" (i do filmů jsem byla)

Láska není vždycky jen růžová a život není mnohdy jednoduchý... jsem ráda, že tohle není klasická červená knihovna, kdy se hlavní postavy dají dohromady a když nastane jeden malinký problém, snadno ho vyřeší a rovnou je svatba..

Hardin a Tessa toho mají opravdu hodně co překonávat... mě ani tak nevadí, že se pořád hádají, mnohdy je lepší říct, co mám na srdci - nebo v případě Hardina křičet, protože on je jako chodící bomba - než se sebrat a odejít nebo mlčet a dusit to v sobě.

Líbí se mi, jak je kniha napsaná - z pohledu Hardina i Tess zároveň!

Hardin se snaží, i když ho jeho minulost a činy stále dohánějí... Tessa mě začíná srá. pardon, štvát :D

Werčíík
Werčíík
27.06.2023 3 z 5

S touhle sérií mám takový love - hate relationship, něco jako mezi Tessou a Hardinem. Je to zdlouhavé, strašně mě to rozčiluje, ale další díl si nejspíš přečtu. Je to pořád to samé dokola a dokola, ale je to tak čtivé, že nejde přestat. Hardin je hrozný, ale Tessa není o moc lepší.

ElissAnn
ElissAnn
17.06.2023 3 z 5

Pokračování série hádek a usmiřování. Je to vlastně stálé to samé dokola. Hardin něco pokazí, Tessa se urazí a nebaví se, Hardin slibuje jak bude lepší a prosí o odpuštění. Mohu říci, že z tohoto dílu mám stejné pocity jako z prvního. Některé části mě velice bavily a u jiných jsem občas přelétla větu a měla chuť kus odstavce přeskočit.

Pokud jste si přečetli první díl, jistě Vám doporučuji pokračovat v příběhu, ovšem žádné velké změny nečekejte. Musím ovšem podotknout vývoj postavy Hardina - ten kluk semi začíná čím dál víc líbit a protějšek zvědavá na další díl.

iv.ča
iv.ča
12.05.2023 odpad!

Tak tohle byla nejhorší knížka, kterou jsem četla. Hádky, hádky a hádky o všem možným a na jakýkoliv způsob. Pořád se opakující hádky a sex k tomu, který tohle fakt nezachrání. Spisovatelsky nezajímavá a nevyzrálá kniha. Dočetla jsem to jen díky svému odhodlání si přečíst celou sérii. Snad to zvládnu.

Leňulaaa
Leňulaaa
26.12.2022 3 z 5

Nemůžu říct, že bych z toho dílu byla úplně nadšená, jednička mě bavila, ale tady se vše pořad opakovalo až z toho byl čtenář unavený. Pozitivně hodnotím, že kniha je čtivá a i přesto, že má přes 600 stran, čte se dobře. Další díly číst budu, zajímá mě jak dopadne příběh této dvojice.

kajka.bhlv
kajka.bhlv
27.11.2022 3 z 5

První díl je taková guilty pleasure. Musím říct, že další díly čtu jen abych zjistila jak to s Tessou a Hardinem dopadne, protože tolik překážek a zbytečností mezi nimi je, až mi z toho jde hlava kolem. Každopádně je to celkem stravitelné, určitě to některé čtenáře nadchne, ale nedoporučuji se nejdřív dívat na film, protože jestli vám to nezkazí knihu, tak se do toho stoprocentně zamotáte.

attila1
attila1
20.11.2022 4 z 5

Druhý díl nebyl tak hezký jako první.

3322
3322
24.10.2022 1 z 5

ACH ACH řekla jsem že se mám moc ráda tak si přečtu další díl a panečku to bylo. Musím říct že jsem se bála o mentální zdraví obou postav o našeho bad boye Hardina tak i o naší nevinnou Tessu. Tolik nervu, tolik slz, tolik emocí a přesto je to meh .... 608 stránek a připadám si jako kdybych skončila s toxickým vztahem s myšlenkou že se do něj vrátím jen co mi na dveře zaklepe pošták s dalším dílem.
ach ideální dílo pro mé deprese

misahnus
misahnus
21.10.2022 5 z 5

Skvělá kniha. Dokonalé pokračování prvního dílu. Četla jsem to jedním dechem s úžasem. Ano bylo to pořád dokola, ale pořád jsem nemohla přestat číst.

0001260
0001260
02.08.2022 3 z 5

Do dalšího dílu jsem se po dočtení jedničky pouštět nechtěla, ale nakonec mi to nedalo. Je to asi stejný sebedestruktivní reflex, jako když vás něco nutí čichat ke zkaženému mléku nebo sahat na rozpálenou plotnu. Pořád však platí hodnocení z prvního dílu. Prostě čtete o úmorném a naprosto toxickém vztahu, ale tentokrát se mi to líbilo o fous víc. Hlavní postavy se totiž aspoň začaly tvářit, že na sobě začnou pracovat. Za to jednu hvězdu nahoru a já si jdu snad přečíst i tu trojku.

Julia284
Julia284
26.07.2022 5 z 5

Skvělé. Znovu čtivě napsané. Mnohem lepší než první díl. Doporučuji

Veruru1981
Veruru1981
25.04.2022 5 z 5

Druha vlna emocionalni exploze... Ja bych rekla, ze spis uragan. Miluji se, nenavidi se, posilaji se nekam, vraci se k sobe. Veletoce tam a zpatky, toxicky vztah se vsim vsudy, jaky bychom nikdo nechtel zazit na vlastni kuzi, ale ke cteni je to tak sexy. Stejne jako u prvniho dilu eroticke napeti by se dalo krajet, tentokrat jeste brutalneji. Nemuzu se ale Tessy a Hardina nabazit.

Kajuš94
Kajuš94
15.03.2022 4 z 5

Nemůžu se přestat smát a zároveň mi je smutno. Přijde mi že každá z postav má nějakou psychickou poruchu.. Jako vážně.. Kniha se čte velice dobře a děj plyne dost rychle. Je to takové odpočinkové čtení, když nad tím člověk moc nepřemýšlí, což není můj případ.

Alča25
Alča25
13.03.2022 4 z 5

Pořád dokola... Láska, hádka, rozchod, láska, hádka rozchod... Čtivé to sice pořád je, ale už mě to pomalu přestává bavit.