Přitažlivost

Přitažlivost https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/380660/bmid_pritazlivost-hha-380660.jpg 4 56 13

Ďáblovo prokletí série

< 2. díl >

Cynsterovská sága série

27. díl

Nová generace Cynsterů série

5. díl

Sebastianův mladší bratr Michael nemusí shánět nevěstu, protože on titul nezdědí, a tak se může jen bavit ve společnosti a jezdit na hony. Ale i zábava ho časem znudí, a když se dozví o bratrově snaze odhalit spiknutí proti královně a Anglii, rozhodne se mu pomáhat. Michael se snaží vystopovat posly, kteří zásilku střelného prachu převezli z Irska do Londýna. Ukáže se, že jedinou informaci mu může poskytnou líbezná slečna Cleome Hendonová, která navzdory svému mládí pevnou rukou řídí rodinnou přepravní firmu. Ani práce a zodpovědnost vůči firmě však v Cleo neudusí touhu po dobrodružství. Když se na ni Michael obrátí se svými dotazy, rázem ji zaujme. Cleo z Michaela vypáčí skutečný účel jeho mise a přemluví ho, aby ji k pátrání přibral jako rovnocenného společníka. Michael nejdřív není z Cleo nadšený, ale rychle se přesvědčí, že právě díky ní se dostává k užitečným informacím. Čím blíž se však dvojice samozvaných detektivů dostává k odhalení spiklenců, tím víc obětí odhalují a tím větší nebezpečí hrozí i jim samotným. Michael se nejenom smiřuje s dívčinou pomocí, ale naopak se snaží Cleo neztratit z očí, aby ji ochránil. Oba mladí lidé teď bojují proti zlu nejen kvůli bezpečí královny a budoucnosti své země, ale i pro svou rodící se lásku a společnou cestu životem.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

An Irresistible Alliance , 2017


více info...

Přidat komentář

miruska1
14.12.2021 3 z 5

Když jsem četla s přeskakovanim tak to ušlo. Začátek dobrý, potom sa omielalo to samé dookola

jaja1989
09.11.2021 3 z 5

Já nevím začátek byl zajímavý spoustu nových poznatku, ale pak se jen opakovalo co všechno zjistili a omylali to furt dokola.


mariva
13.01.2020 4 z 5

O něco lepší než první díl, trochu rychlejší spád děje a méně postav s nevyslovitelným příjmením. Škoda, že v rozluštění záhady je potřeba přečíst i třetí díl, který zatím nemám.

narisa
26.11.2019 3 z 5

O malinko lepší než předchozí díl, trochu více napětí, ale i tak jsem e celkem nudila. Pro mě to prostě není ono :(

Maruš.D
16.09.2019 4 z 5

Celá série se mi líbila, hezky se to četlo, avšak poslední díl byl poměrně dost dlouhý. Záhada byla vyřešena a všichni žili šťastně až do smrti. Zápletka byla super, jen mne moc nebavila ta romantická stránka knihy. Přišlo mi, že ženy byly až moc rázné a sebejisté na tu dobu, ve které se knoha odehrávala. Nicméně se to dobře četlo a velké plus je za epilogy postav. :-))

munka
01.05.2019 4 z 5

Tento diel sa mi páčil trochu viacej ako prvý. Oproti predchádzajúcim sériám trochu slabšie. Čítala sa však dobre a teším sa na tretí diel.

alzbeta4340
14.04.2019 4 z 5

Historická romance, u které se mi velmi dobře odpočívalo. Znám od této autorky většinu knih, a proto k úplné špičce Přitažlivost neřadím. Ale i tak kniha splnila svůj účel.

krákorka
17.03.2019

Četla jsem obě knihy a jsem zvědavá na třetí knihu do série. Nechám se překvapit,kdo stojí za spiknutím.

havrmoni
23.02.2019 4 z 5

Tak tohle už mělo spád a švih oproti předchozímu dílu. Navíc hrdinka za mne rozhodně sympatičtější. Těším se na další už jen pro to rozuzlení záhady politického spiknutí. Taky jsem si říkala, že autorce nestačilo propojení příběhů a postav Cysterů, Klubu Bastion a Černé kobry, ona je přes mladší generaci ještě propojí sňatky.

krákorka
18.01.2019

Knihu jsem četla i druhou knihu Věrnost . Knihy se četly dobře a jsem zvědavá na třetí díl.

maryzka
31.12.2018 3 z 5

Mělo to svižný děj a bylo to tentokrát napsaný lehce. Docela se to četlo rychleji než příběh hraběte Sebastiana Cynstera. Doufám, že třetí díl bude ještě lepší.

rampapa
30.12.2018 5 z 5

Já ty Cynstery holt miluju a nepřestává mě překvapovat. Na tuto knížku jsem se hodně těšila,protože se jsem chtěla vědět jak dopadne Michael a byla jsem nadmíru spokojená. Autorka píše krásně. Už se nemůžu dočkat příběhu o Luise a Drakeovi ❤❤❤❤
Knížku vřele doporučuji.
Jen nevím jestli vydržím čekat až do dubna.

krákorka
30.11.2018

Knihu jsem ještě nečetla,ale doufám,že se mi bude dobře číst jako ostatní knihy od této spisovatelky.