Šťastně až po smrti

Šťastně až po smrti https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/137099/prirodzena-hudba-137099.jpg 4 4 1

Zavítejte do Ruin, domova smrťáků, a prožijte jeden rok v naší společnosti. Když jsem zemřela a stala se smrtkou, nebyla jsem z toho tak nadšená, jak si vy smrtelníci většinou myslíte, ale dala jsem si předsevzetí, že každý den najdu něco, co mi udělá radost. A obvykle mi to šlo skvěle! Jenomže, co vyplaval na povrch můj děs z vody, všechno kolem začalo šednout. Proto jsem se rozhodla svému strachu postavit čelem. Můj ne-život se však ještě víc zkomplikoval v okamžiku, kdy mě u bazénu začal pozorovat pár ocelově šedých očí... A aby toho nebylo málo, náš poklidný život v Ruinách narušila série podivných vražd Šťastně až po smrti je volné pokračování série „Smrti se smát“, takže můžete začít kterýmkoliv dílem chcete. Tentokrát vás příběhem bude provázet Tessa, Meggie a doplňovat je bude Ema.... celý text

Přidat komentář

lentolog
10.11.2023 5 z 5

Výber obsahuje zo dvadsať skvelých básní živelnej prírodnej lyriky. Najpôsobivejšie sú básne Noc, Aprílová búrka, Lov lososov, Požiar na horách, Mys Karmel, Živočíchy a Sup.
,,Je čudné, že mäkký, krehký verš, podobný kvetu, / je neraz tvrdší ako žula, odolnejší než oceľový kábel a živší ako život." (záver básne Tvrdší ako žula, s. 101)