Šťastné a krvavé Vánoce

Šťastné a krvavé Vánoce https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487413/bmid_stastne-a-krvave-vanoce-mHy-487413.jpg 5 60 8

Případy pro W + W série

< 5. díl >

Dívčí detektivní klub řeší pátý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot. V útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí. Jen dva dny před Vánocemi tu dojde k hrůzostrašné krvavé nehodě, ze které se však nakonec vyklube úkladná vražda. Detektivní duo Wellsová a Wongová tentokrát bude měřit síly nejen s hrstkou otravných dospěláků, ale i s konkurenčním detektivním klubem. Zachovají si i tak chladnou hlavu a břitký úsudek? Podaří se jim odhalit pachatele dřív, než bude po Vánocích?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Mistletoe and Murder , 2016


více info...

Přidat komentář

Lovehorses365
14.04.2024 5 z 5

Rozhodně nejlepší díl..
Akorát trochu nechápu co má Hazel s Alexandrem...
Já (když už, tak) mám radši George!!!

Grace_Foster
29.03.2024 1 z 5

Fakt je že tohle je prostě nejslabší díl z celé série.- Já fakt nesnáším George a Alexandra, oni jsou taaaak otravní, lepší by bylo, kdyby to bylo celé o Daisy a Hazel. Děj byl nudný očekávatelný a nečetlo se to vůbec dobře. Od dalších dílů očekávám lepší obsah.


Bubo19
22.02.2024 5 z 5

Další skvělý díl s detektivním klubem W + W. Tentokrát se ocitáme v Cambridge o Vánocích, a protože si autorka přidala spoustu sněhu, atmosféra je skutečně krásně vánoční, až na ty vraždy. Naštěstí děvčata jako vždy přijdou záhadě na kloub, takže si Vánoce nakonec všichni užijí. Tato série odehrávající se v 30. letech v Anglii mě pořád baví.

MollyCornelia
07.02.2024 4 z 5

4*/5*
Další skvělé pokračování dobrodružství Hazel a Daisy. Tentokrát se nám přidávají i Pinkertonové junioři, a díky tomu mě děj moc bavil... postavy se stále pošťuchují a roztomile soutěží. Celá série se rychle čte a u každého případu jsem překvapená.
Někdy mi hrdinky přijdou trochu dětinské, ale miluji jejich ironii a odvahu.
Doporučuji dětem a mládeži cca od 12 let.

Kaila146
01.09.2023 4 z 5

Zatím nejlepší díl. Dokonce i Daisy byla fajn.

kačuleee29
30.08.2022 5 z 5

Další super díl do mojí sbírky :). Knihu jsem si moc užila a nemohla jsem ji vůbec odložit. Tady se člověk nemusí bát, že by to bylo jen “přijely. vražda. vyřešeno. odjely.” (- vzhledem k tomu, že tohle už je pátý díl), prostě to má děj a je to dobře napsané. Knížky jsem začala číst snad před dvěmi lety a pořád mě Daisy s Hazel překvapují :D. Těším se na další díly (které, doufám, budou přeložené co nejdřív!)!

Fortuna7
16.05.2022 5 z 5

Tohle bylo super. Zápletka mě sice napadla, ale vraha jsem neodhalila. Na této sérii se mi celkově moc líbí, jak se hlavní hrdinky posouvají. Doufám, že další díly budou přeloženy co nejdřív!

Barabora
17.04.2022 5 z 5

Další úplně Mega super díl. Přečetla jsem ho za necelé 2 dny. Prostě nemám slov. Myslím že stačí na vyjádření jenom prostě "WoW".