Strašidelný obchod

Strašidelný obchod https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269207/bmid_pripad-pro-tebe-a-klub-tygru-strasi-rHB-269207.jpg 4 42 5

V zapadlé městské uličce je schovaný záhadný obchod, o kterém Klub Tygrů dosud nikdy neslyšel. Vypadá hrůzostrašně zvenku a i zevnitř. Prodávají tam neuvěřitelné věci: démonické masky, odporné amulety i obří masožravé rostliny. O majitelce obchodu navíc kolují podivné zvěsti. Jednoho dne zavolá Lukovi přímo ze strašidelného obchůdku jeho teta. Z telefonu se náhle ozve příšerný výkřik a spojení se přeruší. Je teta v ohrožení života? Biggi, Luk a Patrik musí okamžitě zasáhnout. Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky!... celý text

Žánr:
Dobrodružné , Pro děti a mládež

Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Der kleine Gruselladen , 2011


více info...

Přidat komentář

Abukšákul
16.01.2024 5 z 5

Syn si knihu vypůjčil v knihovně a přečetl si ji během jednoho dne, aby získal perlu do soutěže Lovci perel, která se koná v knihovně. Kniha se mu líbila =) Kniha je vhodná i pro nečtenáře, vybavena lupou, která musí zaujmout každého =)

Buclik_Book10
22.01.2023 5 z 5

Velmi napínavý příběh.
Moc se mi líbil..... jenom obraz masožravé rostliny neni můj favorit....
Nedoporučuji to před spaním.


gretl74
27.12.2022 5 z 5

Ač už dávno nepatřím mezi cílovou skupinu čtenářů, i tak si takovýhle příběh ráda přečtu. Zvlášť, když mi ho nadělil Ježíšek :) Je to tak akorát napínavé, zápletka pěkně vymyšlená, vysvětlení logické, čte se jedním dechem. Ale musím přiznat, že bez lupy bych některé úkoly nevyřešila.
Začínajícím dobrodruhům rozhodně doporučuji.

... no a pak už zbývá jen případné malé detektivy poučit, že s cizími lidmi se do bytu neleze!

Liliana2006
16.03.2016 5 z 5

no možná nejlepší knížka co jsem od Thomase Breziny četla..........

Mixxa
29.02.2016 5 z 5

Thomase Brezinu čtu už odmala a neustále mě něco nutí se k němu vracet. Ani tady nezklamal, opět úžasná zápletka, sympatický tým a ten fakt, že se knížka vlastně čte sama. Rozhodně doporučuji NEJEN dětem.