Příliš divoká zem: Obleva

Příliš divoká zem: Obleva https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357568/mid_prilis-divoka-zem-obleva-EUv-357568.png 4 14 3

Příliš divoká zem série

< 2. díl >

Obleva začíná přesně tam, kde Zimní válka skončila. Čáslavské komando je rozprášené, Anderson dorazil i s posilami a démonická Zmije se představuje v plné síle. Každý účastník téhle občanské války podniká vlastní cestu za svým osobním cílem. Dlouhá, vleklá válka se pomalu ubírá ke svému konci s nejasným vítězem. Pouze jedna věc je jasná. A to, že v téhle opuštěné a zmrzlé zemi bude brzo proklatě horko...... celý text

Přidat komentář

Polgara1974
13.10.2017

Po přečtení prvního dílu jsem se hned vrhla na pokračování, které bylo ještě lepší. Ládis kromě kulek trousí kolem sebe jednu perlu za druhou a já si skvěle odpočinula a bavila se od začátku do konce.

Ketesh
14.08.2017 5 z 5

Ještě lepší než první díl. Je patrné autorovo zlepšení v používání vyjadřovacích prostředků i jazyce. Kniha má spád a stále se drží nastavené laťky humoru.


Kroana3
03.07.2017 4 z 5

Autor se drží zavedeného tempa, akorát přidal trošku nadpřirozena v podobě Zmije. Ta bestie je hnusná mrcha, je to sviňucha svinutá.
Zajímalo by mě, jak se na tohle naváže, protože konec působí dojmem, že všechno zásadní už bylo řečeno... A víte co? Přečtěte si to. Komu se líbil první díl, tomu se bude líbit i tenhle.