Příběhy ze stáje

Příběhy ze stáje https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/96505/pribehy-ze-staje-96505.jpg 5 14 4

Amélie má strach. Naproti ve stáji se něco děje. Nejsou koně v nebezpečí? Ema, David a Helena mají celkem jiný problém. Jejich milovaný dvůr s poníky má být uzavřen! Tady pomohou jen skvělé nápady, dobří přátelé koní a trocha štěstí. Pavle zase pomůže zázračný kůň Merlin překonat strach ze skákání. Stačí jedna projížďka a strach je pryč, jako mávnutím kouzelného proutku. (www.thovtknihy.net)... celý text

Žánr:
Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , Thovt
Originální název:

Leselöwen - Reitstallgeschichten


více info...

Přidat komentář

nikca1994
15.02.2024 5 z 5

Krásná knížka pro malé děti co milují koně. Knížka obsahuje 6 krátkých samostatných příběhů, které mají společné to, že se v nich vyskytují koně. Není nouze o napětí, lásku ke koním, objeví se i rytíři a další zajímavé příběhy. Pro děti co se učí číst je to vhodné čtení pro zábavu.

Osice
12.03.2020 5 z 5

Vlastníme vyřazenou z knihovny. Přečetli jsme s dcerou už několikrát, dokonce ji chce číst i náš mimišák (kluk, 17 měsíců – chce všechno, co vidí u starší ségry:-)).

Knížka obsahuje 6 krátkých samostatných příběhů, které mají společné to, že se v nich vyskytují čtyřnozí řehtající lichokopytníci. Není nouze o napětí, lásku ke koním, objeví se i rytíři, bude se pracovat, pomáhat a v posledním příběhu čeká Pavlu nevšední kouzelný zážitek v podobě zázračného bělouše. Osobně se mi nejvíc líbí příběh Dědečkův dárek, ve kterém děda pomáhá Karolínce vyrobit stáj pro koníky. Karolínka není nejdřív nadšená, chtěla totiž stáj, kterou obdivovala s kamarádkou Janičkou mnohokrát za výlohou hračkářství, ale výsledek stojí za to… Vlastnoručně vyrobeným věcem dávám přednost a udělají mi větší radost než koupené. Navíc, nedocenitelné jsou společné momenty, které při výrobě s nejdražšími trávíme… a jak to vidí dcera? Ta se nejvíc těší, až se na nějakém poníkovi zase projede:-)


fajka
07.02.2016 5 z 5

Tahle knížka mě moc bavila. Nejvíce se mi líbil díl s tím běloušem. Byla to moc dobrá knížka!!!!!!

Samira
28.09.2015 5 z 5

Půvabná knížka pro malé milovnice a milovníky koní. Výborně zpracované první čtení s krásnými ilustracemi. Povedené, jsem zvědavá na další knihy edice.

Kniha Příběhy ze stáje je v

Přečtených16x
Chci si koupit1x