Příběhy statečných

Příběhy statečných https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/410250/pribehy-statecnychiEFRqf-bGW-.jpg 5 21 7

Kniha Příběhy statečných je odrazem několika let tvrdé práce její autorky Ivy Volkové. Práce, jež klade tvrdé nároky na čas, energii, finanční prostředky, ale především na schopnost emočně zvládat práci se psy, kteří velmi trpěli, zahrnout je láskou a začasté se i vyrovnávat s jejich odchodem na druhý břeh. Autorka do těchto stránek otiskla svou nezlomnou lásku k psímu pokolení, jež s obdivuhodnou věrností člověka už od pravěkých dob provází. Při líčení skutečných příběhů psů, jimž pomohla přežít kruté lidské zacházení, se možná neubráníme slzám, dotkneme se však vlastní víry v léčivou lásku a dobro, jež v nás dřímá. Setkáme se s životem a smrtí, budeme se smát i plakat. Snad tyto příběhy alespoň některé čtenáře zasáhnou, obohatí a inspirují. Jeden člověk nemůže pomoct všem, může k tomu však inspirovat jiné.... celý text

Přidat komentář

terka95
25.04.2021 5 z 5

Po přečtení knihy opravdu obdivuji všechny, kteří dávají šanci starším nebo nemocným psům..moc hezké čtení, které pohladí po duši.. "lidé" dokážou být neskutečně zlí, ale máme tu i lidské anděly..toto vyprávění je toho důkazem..a Samík, to je opravdu srdcovka a láska!:)

Polda20
11.04.2021 5 z 5

Knížka o neobyčejné ženě, která se rozhodla zachraňovat týrané pejsky a jejím boji s nelehkým osudem. Velice ji obdivuji. Je to žena se zlatým srdce. Každému kdo je milovník zvířat ji vřele doporučuji.


Danago
04.08.2020 5 z 5

Od první stránky až do poslední jsem měla slzy v očích. Můj obovský obdiv paní Ivě. To co prožila v osobním životě bylo nevýslovně těžké a přesto v ní zůstalo tolik lásky a lidskosti. To co dělá je velké poslání a potřebuje k tomu hodně fyzických i psychických sil. Knížka ve mě vyvolala mnoho silných emocí .

Rodaw
26.04.2020 5 z 5

Dokonalá a nejlepší, největší srdcovka.
VŠEM MAXIMÁLNĚ MOC DOPORUČUJI.
Budu se k ní vracet po celý svůj život.
Díky za každé jedno slovo.
♥ ♥ ♥

adela9782
17.12.2019 5 z 5

Pět hvězdiček je opravdu málo, velice paní Ivu obdivuji a patří ji můj obrovský respekt, za to co pro pejsky dělá!

hankabe
05.09.2019 5 z 5

Paní Iva si zaslouží víc než 5 hvězdiček.

vterinka
18.05.2019 5 z 5

Nádherná kniha o paní Ivě, která se rozhodla zachraňovat týrané pejsky, poskytnout jim maximální péči a lásku, kterou před tím nepoznali. Některým poskytuje dočasný azyl. Dostane je z nejhoršího a hledá jim milující rodinu. Jiné si nechá na dožití.
Kniha je doplněna fotografiemi, příběhy a na závěr radami, co dělat, když se nám ztratí pejsek, když uvidíme nějakého se potulovat nebo máme podezření na týrání zvířat.

Knihu nelze koupit v knihkupectví, protože ji autorka vydala na vlastní náklady a celý výtěžek z prodeje půjde na těžké psí operace.
Knihu lze objednat na této e-mailové adrese za 390,- rafael@rafael-ops.cz.

Štítky knihy

psi příběhy o psech týrání zvířat útulky pro zvířata

Autorovy knížky

2019  96%Příběhy statečných

Kniha Příběhy statečných je v

Přečtených23x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených7x
Knihotéce17x
Chystám se číst39x
Chci si koupit23x