Příběhy o Prasátku Peppě

Příběhy o Prasátku Peppě https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251955/bmid_pribehy-o-prasatku-peppe-251955.jpg 4 29 6

Peppa je malá prasečí holčička. S rodiči, bratříčkem Tomem, babičkou a dědečkem a spoustou kamarádů zažívá veselé příběhy. Pojďte si s námi přečíst o návštěvě dědečkovy zeleninové zahrádky, o maminčině rozbitém počítači, o koupání v bazénu a recyklování.

Žánr:
Pro děti a mládež , Příběhy

Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Peppa Pig: Tiny Creatures, Family Computer, Swimming, Recycling


více info...

Přidat komentář

Egmont
23.11.2023 5 z 5

Dobrý den,
jsem redaktorka knížek o Peppě a narazila jsem na vaše komentáře. Díky, jsem ráda, že se Peppa stále líbí. Chtěla bych vysvětlit, že knihy patřící licensorovi, u Peppy je to Hasbro, podléhají přísnému schvalování a nesmí se v nich měnit nic. Proto zůstaly kontejnery v britských barvách. Děti ale asi chápou, že Peppa žije jinde. Přeji hodně pěkných zážitků nad knížkami.

yellow
02.08.2023 3 z 5

Dcera Peppu miluje, ale teda příběh o třídění měl být předělaný na naši situaci, takhle to bude děti jenom mást.


bibi.r
31.01.2023 3 z 5

Pro všechny milovníky a milovnice prasátka Peppy.

Většinu z nich určitě poznáte z filmových/animovaných předloh.

eliska2106
21.06.2021 3 z 5

Ilustrace i příběhy pěkné, ale souhlasím s předchozími názory, že přeložit v Čechách příběh o třídění odpadu a neupravit v souladu se zemí barvy kontejnerů je vyloženě hloupost ...

Efča59
27.03.2019 3 z 5

Prostě Pepina.....dcera ji miluje...a já....ty příběhy nejsou vysloveně špatné, učí děti jak se správně chovat v běžných situacích, něco výchovného by se tam taky našlo...ale proč ji děti tak milují, když je tolik krásných dětských knížek s daleko lepšími ilustracemi a příběhy? No ale co ...každé předčítání před spaním (rozuměj 2x denně) u nás musí skončit jedním příběhem o Pepině, jinak se nemůže jít spát.

Dáma s hrnstjm
28.08.2017 3 z 5

Zjednodušené verze animovaných pohádek, které se dají pustit na YouTube, takže nic nového, jen netřeba zapínat počítač. Výhradu mám k příběhu Třídíme odpad - protože je pohádka britského původu, popelnice na tříděný odpad mají jiné barvy než jsme zvyklí... červená na papír, modrá na plasty... pokud na tom chce někdo vysvětlovat svému dítěti třídění, je to problém, děti jsou vůči barvám velmi vnímavé a rozdílů si všimnou. Škoda, že to nešlo do českého vydání upravit, třeba by autoři nebyli proti, když jde o užitečnou věc :)