Příběhy o prasátku Peppě 2

Příběhy o prasátku Peppě 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251954/bmid_pribehy-o-prasatku-peppe-2-251954.jpg 4 18 4

V další knížce příběhů o prasátku Peppě najdete čtyři nové příběhy vaší oblíbené hrdinky. Přečtete si o tom, jak Peppa poprvé spala u kamarádky, o výletě do přírody, o tom, jak si Peppa moc přála nové brýle, a nakonec o nastydlém Tomíkovi. Pěkné čtení!

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Peppa´s First Sleepover, Nature trail, Peppa´s First Glasses, George Catches a Cold


více info...

Přidat komentář

Leat
25.02.2022 2 z 5

Koupila jsem knihy, protože děti měly období, kdy Pepu milovaly. Ale četly jsme jen párkrát. Příběh je mnohem lepší v hrané formě, v knižní ten vtip nevynikne.

Knihomolka506
26.01.2021 5 z 5

Dobrodružství malého seriálového prasátka Peppy a její rodiny pokračuje taky v knize. Knizka s krasnými příběhy na zabavení nudného odpoledne


Zdeňula
09.01.2021 5 z 5

Čteme knížku před spaním. Děti ji mají nejraději.

tatjana1737
28.04.2018 4 z 5

Na první čtení mne knížka tolik neuchvátila, ale několikeré opakování můj názor poupravily a moje zásadní výtka je uvedení jména poníka Péti jako Pedra :-). Příběh o nových brýlích klidně mohl být vynechán a dán místo něj jiný příběh, ale nemám seriál tak nakoukaný, abych mohla odhalit, zda jdou díly po sobě nebo dle jakého klíče byly do knihy zařazeny. Víc mi vadí to, že více příběhů knižně vydáno nebylo (když nepočítám speciální magnetické knížky nebo knihy se schovávačkami). U Peppiny a její rodiny si pořád myslím, že mají naprosto ohavné rypáky, ale už jsem si na ně zvykla a fascinuje mne, jak některé z frází můj syn už umí zpaměti, přestože jsme - na rozdíl od jedničky - knížku tolikrát nečetli. Nejvíc se mi líbí první dva příběhy (kdy Peppa přespává spolu s kamarádkami u zebry Zoe + kdy rodina jela na výlet), s nimiž si hrajeme i didakticky - co Peppina viděla v lese, jak funguje dalekohled, proč mravenci nosí lístečky a jídlo, čí kabáty visí u zebrových doma na věšáku, jakou barvu mají pyžamka a spacáky holek apod. Při čtení jsem nucena chrochtat a měnit hlasy, jen u příběhu, kdy je Peppa u optika, syn vždy vyjmenovává barvy a čísla namísto Peppiny, takže u nás doma stále frčí oboustranný role playing :-).

Autoři knihy

Mark Baker
britská, 1959
Neville Astley
britská, 1956

Kniha Příběhy o prasátku Peppě 2 je v

Přečtených24x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce4x
dalších seznamech1x