Příběh dluhové smršti

Příběh dluhové smršti https://www.databazeknih.cz/img/books/74_/74910/pribeh-dluhove-smrst-74910.jpg 4 5 2

Kniha navazuje na publikaci "Příběh dokonalé bouře a hovory (nejen) s laureáty Nobelovy ceny o finanční krizi" z knižní edice časopisu Týden, kde se hledají odpovědi na otázky: Co nás čeká po finanční krizi? Skončí dluhová krize globální válkou? V rozhovorech Lukáše Kovandy se nad tím zamýšlí na tři desítky špičkových světových myslitelů: osm laureátů ekonomické Nobelovy ceny; učitel legendárního investora Warrena Buffetta; rádci Vladimíra Putina i Arnolda Schwarzeneggera; "český ekonom číslo jedna"; marketingový guru Philip Kotler či lidový mudrc přes osobní finance Robert Kiyosaki a mnozí další. Vše je čtenářsky přístupně propojeno poutavým příběhem.... celý text

Přidat komentář

Popko
01.09.2018 4 z 5

Druhý díl je opět sestaven z rozhovorů ekonomů, kteří objasnuji vždy určité téma. Kdo se zajímá o ekonomiku a ekonomii, doporučuji.

dalimoni
08.10.2012 5 z 5

Publikace navazuje na předešlý "Příběh dokonalé bouře". Je psána později, opět kvalitní předmluva. Rozhovorů se světovými osobnostmi nejen ekonomie je více, ale jsou kratší. Navíc kvituji, že u každého rozhovoru je sloupek s určitým tématem, který člověku osvětlí určitý problém. Pro mě srovnatelné s prvním dílem. Opět velmi kvalitní práce pana Kovandy.