Převrat - Pravda, fámy a lži o 17. listopadu

Převrat - Pravda, fámy a lži o 17. listopadu https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426386/bmid_prevrat-pravda-famy-a-lzi-o-17-list-Eif-426386.png 3 13 4

Byla to sametová revoluce nebo převrat? Spontánní výbuch zlosti národa nad nepodařeným socialistickým vývojem země a neurvalým bitím studentů nebo zákulisní hra tajných služeb z východu i západu? A co když se to vlastně semlelo nějako úplně jinak a jsme tady v pomalu odumírající Evropě jen hříčkou geopo­litických hrátek s nástupem tvrdého islámu za ovládnutí světa? Co občan naší země, to vlastní teorie, vítězové i poražení po třiceti letech přemýšlejí, zda by se dnes nezachovali jinak. Tato kniha má být jen polenem do táboráku spalujícím to bývalé a prosvítit troškou světla to příští. Na přípravě materiálů pro knihu se podíleli slovem, písmem či dokumenty a fotografiemi: Zdeněk Doležal, Jiří Glos, Petr Hájek Rudolf Hegenbart, Miloš Jakeš, Oskar Krejčí (koresp.), Milan Linhart, Oskar Marek, Stanislav Pohořal, Jan Schneider, Karel Srp, Stanislav Suja, Jan Šolta, Lubomír Štrougal (koresp.), Zdeněk Zbořil, Zdeněk Zbytek, Miloš Zeman (koresp.), Ludvík Zifčák (koresp.), Ladislav Žák Pramen 1 a 2 z bývalé kontrarozvědky StB, Pramen 4 z Vojenské rozvědky ČSLA a Pramen 5 z velvyslanectví Ruské federace v ČR. Doplněno výběrem z denních operačních zpráv II.správy SNB – kontrarozvědky pro nejvyšší stranické orgány.... celý text

Přidat komentář

misantroop
22.11.2022 odpad!

Absolutní odpad, který má verifikovat autorův pohled na svět. Se světem seriózní literatury to má asi stejně společného jako vláda Talibanu s promenádou v plavkách. Už výběr respondentů ukazuje kam směřujeme. Vydáno 2019 kdy Islám bylo hlavní téma těchto idiotů, takže tím tohle téma přímo prostupuje. V roce 2022 očekávám publikaci na téma "Rusko - maják civilizace v osidlech spiknutí Západu". Takové bláboly by v devadesátých letech zapadali do magazínu Hrom. Další příspěvek v dezinformační bouři od idiotů pro idioty, neověřitelné bláboly zalité omáčkou ze spiknutí.

Premek77
09.05.2022 odpad!

Jeden z dezinformační stáje Petra Hájka. Otřesné, netřeba číst.


jprst
15.09.2020 1 z 5

Obsah této publikace není rozhodně objektivní, i když se autor snaží, aby to tak vypadalo. Nicméně různé materiály, svědectví a názory uvádí a řadí tak, aby vedly čtenáře k představě jakéhosi tajuplného spiknutí. Snaží se využít toho, že konspirační a spiklenecké teorie jsou u celé řady čtenářů v oblibě a není tedy problém je přesvědčit o "pravdě". A jen na okraj, publikace obsahuje i řadu faktografických chyb, takže do literatury faktu má dost daleko.

Carlo_F
18.07.2020 5 z 5

Kniha, která se jen těžko bude číst zastáncům oficiální verze tzv. "Sametové revoluce", fakta jsou ale neúprosná. Autor zachytil podstatné okamžiky sociálních změn v roce 1989 na základě výpovědí hlavních aktérů a dokumentů, které lze snadno ověřit. Z globálního pohledu dochází k závěru, že jde opět jen o plánované ovládnutí středoevropského prostoru (v historii zcela běžnou záležitostí), přičemž vznáší další otazníky nad řadou témat a osob, na jejichž objektivní hodnocení ještě nedozrál čas.