Preventivní vražda

Preventivní vražda https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484255/bmid_preventivni-vrazda-aKD-484255.png 3 12 3

Nový příběh ze série románů inspirovaných skutečnými příběhy řešenými brněnskými kriminalisty je zároveň první, který brněnští kriminalisté řeší pod vedením plukovníka Berky, staronového šéfa brněnské mordparty. Kriminalisté se musí tentokrát vyrovnat s nebezpečnou skupinou zlodějů, která má poměrně široký „pracovní“ záběr. Jenže nejen v dámském kolektivu platí, že drby kazí vzájemné vztahy, takže i mezi těmito „specialisty“ dojde k četným konfliktům. A následky se zdají být nenapravitelné…... celý text

Přidat komentář

Dandulka
05.10.2022 5 z 5

Moc hezké vyprávění přesně ve stylu autora. Klidné, příjemné čtení a přesto velmi zajímavé. Hned mám rozečtenou další z detektivek.
Takže můj závěr zní: mohu jen a jen doporučit.

moničina
09.04.2022 1 z 5

Mám rada knihy z tejto série o Berkovi, ale toto sa vobec nepodarilo. Jedna veľká nuda. Zápletka, dej, jednotlivé postavy, všetko. Kniha po prečítaní putovala do knižnej búdky. A čo mi tiež vadí, obsah uvedený na zadnej strane knihy nekorešponduje s dejom. A to je niečo, čo v literatúre nemá čo hľadať. Berka predsa nemal s vyšetrovaním nič spoločné, bol len poslucháč príbehu! Tak aký jeho prvý pripad v staronovej funkcií? A to neustále useknutie uprostred deja a umelé vytváranie kratučkych kapitol bolo otrasné. Nedalo sa to ani čítať.


kolacky
25.11.2021 3 z 5

Hm... Staronový Standa Berka, který opět hoodně povííídá...