Přestaň čumět do mobilu

Přestaň čumět do mobilu https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/424165/bmid_prestan-cumet-do-mobilu-mZL-424165.jpg 3 11 4

Stane se vám někdy, že se jen tak podíváte na mobil, aniž byste věděli, proč? Přepadne vás pocit úzkosti, když si uvědomíte, že jste ho zapomněli doma? Měli jste někdy „text neck“ (nyní skutečný medicínský pojem) nebo vás bolely palce z ťukání na obrazovku? Nebo si při prohlížení obrázků západů slunce na Instagramu (#západ_slunce #zázračné *ruce při modlitbě emoji*) uvědomíte, že už je půl třetí ráno? Pokud ano, Přestaň čumět do mobilu je pro vás perfektním průvodcem k opětovnému spojení s okolním světem.... celý text

dexterman
dexterman
07.01.2024 2 z 5

Tady opravdu není moc co řešit . Maximálně tak na jedno přečtení . Pokud si někdo něco vezme k srdci tím líp pro něj. Každopádně oceňuji nápad ale nebylo to co jsem čekal .

Janadvorackova
Janadvorackova
28.03.2023 5 z 5

Parádní nápad, trochu nezvyklý, ale velmi logický.
Knížka-neknížka.

Mám ji pro náctiletého tvora v rodině. Tuším, že jako vtip to pochopí. Před dvěma lety jsme mu kupovali právě ten mobil -:))), tak se to hezky doplní.


Stanas513
Stanas513
24.02.2020 3 z 5

To se snad ani nedá považovat za knihu... A také si myslím, že se to týká hlavně dnešní mládeže. Občas si také všimnu, že se podívám na mobil, kolik je hodin a nakonec se musím podívat znovu, protože mě upoutalo něco jiného. Na druhou stranu, z loňských Vánoc nemám ani jednu fotku s rodinou....Já se za "otroka" mobilu rozhodně nepovažuji.

Pitbullka
Pitbullka
21.12.2019 4 z 5

Myšlenka knihy je za mě skvělá. Ideální dárek pro někoho, kdo je na mobilu závislý. Ačkoliv za půl hodinky nemáte u knihy co řešit, ten námět se mi moc líbí.