Přeji Ti krásné Vánoce

Přeji Ti krásné Vánoce https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269919/bmid_preji-ti-krasne-vanoce-6bl-269919.jpg 3 2 1

Publikace však není jen o Vánocích. Je také o svátečních pocitech, jež můžeme cítit kdykoli během celého roku, pokud budeme chtít a budeme vědět, jak na to. Je to knížka o klidu, smyslu, rituálech, rodinném a partnerském souznění. Jak to vše posílit zejména v období, které všichni milujeme, ale během něhož často podléháme velkému stresu a tlaku? Na to vše vám odpoví a jak na to poradí tato kniha, jež je především malým „tahákem“ na pohodu, smysl a rovnováhu ve vašem životě.... celý text

Přidat komentář

Jane2016
21.12.2023 3 z 5

Přeji ti krásné Vánoce, kniha s tak krásnou obálkou, že jednoduše nešlo odolat. Myslím, že každý čtenář se přirozeně obklopuje ke konci roku vánoční četbou a ani já nejsem výjimka.

V knížce naleznete spoustu zajímavostí. Například o tom, jak se dříve slavili Vánoce, tipy na vánoční úklid, pověry, zdravé tipy. A mnoho dalšího. Knížka je krátká, ale velmi příjemně navodí tu správnou atmosféru. Za mě je to taková ta klasika, která ani neurazí, ani nenadchne.

Pokud už někdo z Vás bude unavený ze všech těch vánočních pohádek a rádi sáhnete po nějaké knize, tak Vám tuto jednohubku doporučuji.

Štítky knihy

Vánoce

Kniha Přeji Ti krásné Vánoce je v

Přečtených2x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x