Predátor versus Wolverine

Benjamin Percy

Krvavá sága, na kterou jste všichni čekali! WOLVERINE žije jeden z nejdelších a nejpohnutějších životů v dějinách Marvel Comics. Nyní máte jedinečnou příležitost stát se svědky jeho největší bitvy, která se táhne napříč staletími... bitvy se samotným PREDÁTOREM! Lovec z mimozemské rasy Yautja touží po té největší kořisti – a najde ji ve Zbrani X. Ať už jsou ve sněhem zavátých a krví potřísněných lesích kanadské divočiny, či na návštěvě u legendárního japonského šermíře Muramasy, Wolverine a Predátor zničí vše, co se jim postaví do cesty, aby dosáhli toho nejslavnějšího vítězství... či nejúchvatnější smrti! Hvězdný scenárista Benjamin Percy proti sobě postavil dva nejobávanější lovce z naší popkultury a nechává je bojovat až do posledního dechu. Přibude Wolverinova adamantiová lebka k Predátorově rozsáhlé sbírce kořistí? Nebo Logan znovu dokáže, že v tom, co dělá, je nejlepší ze všech? Souborné vydání PREDÁTOR VS WOLVERINE Č. 1–4... celý text

Literatura světová Komiksy Sci-fi
Vydáno: 2025 , Crew
Originální název: Predator Vs. Wolverine, 2024

Komentáře knihy Predátor versus Wolverine

GoodGames
10.11.2025

Konečne sme sa po dlhých 14 rokoch dočkali komiksu s Predátorom! Crew získali práva na komiksy od Walta Disneyho a tak sa snáď v blízkej budúcnosti Predátor znovu vráti vo svojej vlastnej sérii. Predátor versus Wolverine je komiks o súboji dvoch ikonických postáv. Súboj sa odohráva vo viacerých lokáciách (Kanadské lesy, džungľa, Japonsko) v rôznych časových obdobiach. Je tu však príliš veľa kresliarov a viacerí mi prišli len priemerní. Vlastne sa mi páčil len príbeh z Kanadských lesov, ktorý kreslil Ken Lashley. To mi prišlo aj po stránke scenára podobné skvelému finále z môjho obľúbeného Predátora 1987. Keby bol taký celý komiks, tak by som chrochtal blahom. Takto mi to prišlo už miestami príliš prekombinované a prehnané. Pre fanúšikov Predátora a Wolverina ale určite povinnosť.

Hallblazer
06.11.2025

Predátor vs Wolverine polovina je jako první film s Arnoldem ve džungli uzoby ozbrojené komando x. Sledujeme histori Wolverine jak se furt a furt setkává s nejlepším lovcem ve vesmíru aby se utkali na život a na smrt staletíma. Akční skvělá kresba úžasný příběh komiks jenom doporučuju.

adevr
01.11.2025

Tohle je zase komiks podle mého gusta. Výborná kresba, hodně akce... žádné existencionální dumání, prostě jen čirá zábava.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi