Válka na slunci

Válka na slunci https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42796/preacher-kazatel-valka-na-slunci-42796.jpg 5 122 5

Preacher (Kazatel) série

< 6. díl >

Tohle je válka! Jesse Custer. Herr Starr. Tanky. Atomovka. A Svatý všech zabijáků. Ti všichni se sejdou uprostřed pouště, aby definitivně rozhodli o dalším osudu světa. Šílenství vrcholí, přátelství se rozpadá, krize narůstá a divných lidí kolem je čím dál víc. Příběh se řítí do finále, sázky se zvyšují a každá z postav o něco přichází. V lepším případě jen o části těla. A pozor – součástí komiksové knihy je „padoušský speciál“ věnovaný Herr Starrovi: Válka jednoho muže! ... celý text

Žánr:
Literatura světová , Komiksy , Fantasy

Vydáno: , BB art , Crew
Originální název:

Preacher: War in the Sun , 1998


více info...

Přidat komentář

wullcann38
19.06.2021 5 z 5

Konec s Herr Starrem byl slabší.
Hodnocení 92%

Disease
26.09.2018 5 z 5

Zatím nejlepší díl! Hlášky se střídají s masakry, zkrátka Ennis, jak ho máme rádi. Válka jednoho muže jako bonus a cesta do hlubin záporákovy duše.


Lenka.Vílka
12.06.2016 5 z 5

Teď budu mít od série chvíli pauzu. Asi by mě odrovnala.

OldaB
13.03.2016 4 z 5

První kniha, která mě bavila méně. Je to hrozně ukecané a ta hlavní zápletka mi přijde nastavovaná. Potěšil speciál s Starrem, ten je naopak výborný.

Kapis
02.04.2015 5 z 5

Ať už jste plukovník americké armády, smradlavý potrat sourozenců downových, prezident, kanibalský mutant z bažin, uklízečka, šéfanděl serafů, šerif, výčepní, vysoce postavený agent tajné služby nebo děvka, tak vždycky budete v tomto překladu mluvit stejně. Takže pozejtří vás čeká takovej vobrovskej prďáckej vejbuch, že se z toho vojebete hele. Od hostujícího kreslíře by se mohl Dilon něco přiučit. Jinak nemám námitek, perfektně jsem se bavil celou dobu, několikrát jsem se dokonce hlasitě zasmál - Starrova romantická replika u večeře:

„Domnívám se, že zde došlo k jistému nedorozumění, fräulein Weissová. Já jsem tu kvůli mrdání.“

je jedním z těch okamžiků.