A pak vypukne peklo

A pak vypukne peklo https://www.databazeknih.cz/img/books/72_/72865/a-pak-vypukne-peklo-72865.jpg 5 115 10

Preacher (Kazatel) série

< 8. díl >

Vyčistil město Spása v Texasu, seznámil se s dávno ztracenou matkou a pokecal si všemocnou bytostí, která se usídlila v jeho mozku a pohádal se s Bohem... a teď je konečně Jesse Custer připravený setkat se se svou láskou Tulip. Bude to setkání plné vášně, bolesti, sexu a výstřelů z pistole. Tahle kniha je věnovaná hlavně návratům. Do dětství Tulip i k temné minulosti upíra Cassidyho. K okamžikům, které je formovaly. K tomu si přihoďte chemickou kastraci, vraždu robertkem, drogy a Prdelmana - a máte další díl legendární série Preacher. Garth Ennis a Steve Dillon jsou stále ve formě. A ani v této části svého brutálně-popkulturního náboženského road westernu vás nehodlají šetřit. Veškerý odpor je marný.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , BB art , Crew
Originální název:

Preacher: All Hell's A-Coming , 1999


více info...

Přidat komentář

Luigi1
08.05.2023 4 z 5

Komixové zpracování se povedlo nechybi vraždy láska,sex

Shaxx
15.06.2020 4 z 5

Cassidy zklamal a Tulip je kráva, amen.


Disease
01.10.2018 4 z 5

Děj se lehce posune a vysvětlí se ledaco z minulosti postav. Pořád ale přiměřeně zábavné nadechnutí před finálním bookem.

Hadati
02.01.2017 4 z 5

Dozvíte se tu něco o Tulip a jejím otci, což bylo překvapivě zábavné. Více se i dozvíte o temné stránce Cassidyho, což mě naopak spíše nebavilo. Hlavní děj se však prakticky nepohne, vše ale spěje ke konečnému závěru.

Lenka.Vílka
17.11.2016 5 z 5

Já se asi rozpadnu těsně před cílem...

trudoš
29.08.2016 4 z 5

Osmé album a Jesse, Tulip a Cassidy si to stále z Bohem nevyříkali, což už začíná být docela tristní. Navíc tohle album je vůbec tak trochu bezdějové a nikde žádná monstrózní akce, jako v předchozích dílech. Zápletka se spíše zaměřuje na přátelsko-milenecký trojúhelník hlavních postav, který se už v minulém díle rozpadl, a zde se řeší příčiny.
Garth Ennis je bezesporu vynikající dialogista, který sice hýří vulgarismy, ale přesto dokáže skvěle vystihnout podstatu věci, jenže ústřední osnova se mu začíná měnit v telenovelu, jejíž konec se zdá být krajně nejistý. Nic to však nemění na tom, že Preacher rozhodně dál zůstává mezi mými nejoblíbenějšími komiksovými řadami. Americký jih prostě vládne. Ale pohnout z místa by se autor už konečně mohl.

OldaB
20.03.2016 4 z 5

Zase takový ukecaný díl, který toho až tak moc nepřináší, ale spíše nás připravuje na velké finále. Ty scény s historií Cassidyho mi už přišly zbytečné.

Kapis
09.04.2015 4 z 5

Až u tohoto dílu jsem si všiml, že barvy dělala PAMELA RAMBO, to je teprf kura divočina, která pe Preacherovi parádně sedne! Retrospektivní způsob vyprávění dává Ennisovi velké možnosti si hrát se skutečnou minulostí jednotlivých postav. Je to furt sice kapku ukecanější, ale na zábavností to vůbec neubírá. A nevadí ani neuvěřitelná míra náhod, ty postavičky, které Jesse bere ze začátku na stopa, to byla prostě paráda.

"Tato země je tak úžasná, to se Vám může stát jen v Americe, JŮŮŮEESÉÉJ!!" ;)

A Her Starr, ten jednoduše nemá jedinou chybu, to je borec a jeho návratívší se podřízený z pláže tomu dal korunu. Někdo mi tvrdil, že je to strašně natahované, ale mě to tak nepřipadá, Ennis zkrátka vystavěl monumentální román. Dneska se vrhám na Alamo, to jsem zvědav, co se všechno semele.

Lucilla
12.03.2013 5 z 5

Další vynikající Preacher. Vřele doporučuji všem komiksovým fandům. A hurá na Alamo:-)

RaptoR
07.06.2012 5 z 5

Vynikající jízda kultovním komiksem pokračuje. Opět výborné zpracování a pořádní porce čtiva za pěkný peníz.

Autoři knihy

Garth Ennis
irská, 1970
Steve Dillon
anglická, 1962 - 2016

Kniha A pak vypukne peklo je v

Přečtených139x
Doporučených7x
Knihotéce48x
Chystám se číst9x
Chci si koupit10x
dalších seznamech1x