Prázdniny s kouzelným deníkem

Prázdniny s kouzelným deníkem https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/172756/prazdniny-s-kouzelnym-denikem-dpL-172756.jpg 4 15 4

Taky sníte o tom, že se vaše tajná přání splní? Jsem Lena a můžu druhým plnit spoustu snů. Ptáte se, jak je to možné? Mám kouzelný zápisník, do kterého prostě napíšu, co si přejí ostatní, a... stane se. Teď navíc začínají konečně prázdniny a čeká nás skvělé dobrodružství. Jen můj zápisník najednou nefunguje, tak jak by měl. A to ho jen vzal Goethe, můj pes, na chvíli do tlamy. Jak se to mohlo stát? Chtěla bych splnit ještě tolik přání, a najednou nemůžu? S tím se rozhodně musí něco udělat!... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Lenas urlaubsreifes Wunschbuch


více info...

Přidat komentář

Knihomolka506
31.12.2023 5 z 5

Poslední kniha letošního roku.
Poslední díl série Prázdniny s kouzelným denikem. V tomhle díle se nejedná o prázdniny vánoční , ale letní, kdy se hlavně píšou vzpomínky a zážitky z léta. Ale také se zde holky směřují se svými tajnými zkušenostmi s kluky a nejen to. Laura, její kamarádka a bláznivý pes Goethe. Víc vědět nepotřebujete :D

Elen telemna
09.07.2018 3 z 5

Knížku jsem dostala minulý rok od sestry a teprve teď jsem se odhodlala si ji přečíst. Potřebovala jsem něco opravdu hodně oddechového, u čeho bych nemusela vůbec přemýšlet. A tohle neminulo mé přání.
Kniha je celkem příjemně napsaná. Za pár hodin jsem ji měla přečtenou. Jen mě občas štvaly pravopisné překlepy, ale ty už se vyskytují snad ve všech novějších knížkách.
Děj byl přesně takový, jako jsem očekávala. Hlavní hrdinka puberťačka, dále pak její kámoška a samozřejmě nesmí chybět okouzlující mladý kluk.
V samotném příběhu jsem postrádala nějaké dobrodružství a adrenalin. To není vůbec vzrušující, když si všechny trable postavy vyřešily tak, že si napsaly, co si přejí, a ono se to zázrakem splnilo! To má být napínavé? Takhle tam hlavní "hrdinky" vůbec nic nedělaly.
Z mého pohledu to všechno zachránil Tobi a zápletka s jeho šikanou. To bylo asi ze všeho nejzajímavější a taky by se tam dala vyhrabat i nějaká ta myšlenka.
Celkově jsem za knížku vděčná, protože to byla přesně ta oddechovka, kterou jsem potřebovala - občas mozek postrádající postavy, děj stále na jedné vlně a prázdninová láska. Cool! ;D


LenkaGrangerová
27.01.2017 4 z 5

Když už jsem přečetla první díl, tak jsem přečetla i druhý. Zdál se mi lépe napsaný, než ten první.

kleria
26.10.2013 3 z 5

Druhý díl byl oproti první dílu, úplně jiný a možná se mi líbil trošku víc, rozhodně tuhle knížku ale nebudu číst znovu, ale jako oddechovka to bylo fájn :D.