Pravda nebo věrnost

Pravda nebo věrnost https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94080/bmid_pravda-nebo-vernost-alm-94080.jpg 4 77 9

Whispering Springs série

< 2. díl

Designérka interiérů Zoe Luceová našla ve Whispering Springs dlouho hledaný klid a štěstí. Jako čerstvá novomanželka se učí žít se svým manželem, soukromým vyšetřovatelem Ethanem Truaxem, a zdá se, že ji čeká krásná budoucnost po boku muže, před nímž nemusí skrývat své paranormální schopnosti – dokáže totiž vycítit ve zdech pokojů události, které se v nich udály. Hrozba, jež svedla Zoe s Ethanem dohromady, je konečně za nimi, nebo si to všichni alespoň myslí. Zoe totiž někdo pronásleduje, někdo, kdo zná její minulost a mapuje každý její krok. S Ethanem se tedy musí pustit do řešení záhady, která může ohrozit nejeden lidský život.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Truth or dare , 2004


více info...

Přidat komentář

pip11
21.09.2021 5 z 5

Pěkné a opět poutavé pokračování, kde více prostoru dostává také Arcádie a další zajímavé postavy. Kniha má více zápletek a příběh je napínavější než předchozí díl. Bylo hezké a příjemné začíst se do této série. Také doufám, že autorka zvažuje napsání třetího dílu.

petraj30
22.09.2020 5 z 5

Moc pěkné. Tento díl mi přišel víc akčnější, než ten předešlý. Opět se zde setkáváme se všemi hrdiny z prvního dílu, ale pořád jsem čekala, že si každý jednotlivec najde svou druhou polovičku. Tady to bylo jen okrajově zmíněno, takže souhlasím s komentáři pode mnou, že musel být napsán ještě jeden poslední díl. Tak doufám, že u nás ještě vyjde.
Bylo to moc pěkné, ale někdy mi bylo obou hrdinů moc líto tím, jak se neustále utápěli v nevědomosti, co s nimi vlastně bude. I tu věc s těmi pavučinami jsem rychle rozluštila, ale nevadilo by mi, kdyby to mělo ještě pár stránek navíc:-)
Moc se mi to líbilo a určitě se ke knihám ještě vrátím, Jako oddechovka naprosto ideální:-)


Kudík
15.07.2020 4 z 5

Druhý díl mi přišel vtipnější než první. Nejvíc jsem se bavila u bezpečnostních dárků Zoe pro Ethana, a to jak o nich Ethan žertoval. Ohledně pavučin jsem měla jisté podezření, které mi vyšlo. Také jsem četla, že se jedná o trilogii, ale evidentně autorka napsala, v sérii Whispering Springs, díly dva.

Laf
06.10.2018 4 z 5

Poutavé čtení pro chvíle oddychu. Můžu jen doporučit :)

saez
21.08.2017 3 z 5

I druhý díl byl prima oddechovka.

zabicka.1110
12.05.2015 5 z 5

cetla jsem ze tato serie je trilologii tak by me zajimalo jestli vyjde i ten treti dil

renefer
15.08.2014 4 z 5

Druhý díl byl o trošinku lepší než první, aspoň jsem do konce nevěděla,kdože je autorem těch "černých pavučin". Nevím, jak komu, ale mně se po přečtení knih od této autorky vybaví vždy jedno slovo: "sladké" :-)

kadgam
21.04.2013

Kniha písaná o ženách pre ženy. Červená knižnica s čierno-bielymi hrdinami a s detektívnou zápletkou. Chvíľami sa dej autorke vymykal spod kontroly. Snáď sú nevypovedané zápletky skryté v predchádzajúcich častiach série, naproti tomu sa dozvedáme detaily z milostného života manželov aj ničnehovoriace konverzácie.

kika 13
23.02.2013 4 z 5

Dramatický děj,ale čte se to pěkně.