Pravda mezi nebem a zemí

Pravda mezi nebem a zemí https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23799/pravda-mezi-nebem-a-zemi-23799.jpg 4 20 7

Poutavý příběh chlapce, který po smrti své matky začne vidět víc než ostatní lidé, nutí každého čtenáře přemýšlet o pravém smyslu života. Mladý hrdina poodhrne roušku tajemství přírody a dokáže vědomě komunikovat s jejími výkonnými silami, které dnešní obyvatelé planety zařadili do bájí a pověstí. Jeho životní cesta je lemována pomocníky, jež ho postupně přivedou k myšlence o samočinně působících zákonech vesmíru. Je mu otevřena i část podvědomí, umožňující procházet některými ze svých minulých životů. Ty ho zavedly až k těm nejpodstatnějším kapitolám duchovního vývoje lidstva. Od té chvíle už nemá nejmenších pochyb o dokonalém nastavení díla Stvoření. Je mu dokonce umožněno zřít nejvyšší nehmotné sféry všehomíra, porozumět mystériu Svatého Grálu a pochopit i svůj pozemský úkol, který si pro tuto inkarnaci sám zvolil. Avšak spolu s ním je mu odhaleno i tajemství organizace, jejíž počátky sahají až ke kořenům člověka a jeho pobytu na modré planetě. Tito jedinci mají odlišný duchovní pohled na svět, Jejich Bohem světla je Lucifer a konečným cílem této mocné skupiny je nastolení jednosvětové vlády a nového světového řádu. Kdyby se jim temný plán zdařil, naplní se i Janovo biblické proroctví o čísle šelmy. Mladý hrdina správně chápe, že tito lidé budou schopni udělat cokoliv, jen aby mu v jeho světlém poslání zabránili. On ale ví, jak fungují samočinné zákonitosti universa, a z toho důvodu nemá strach pustit se do boje s „větrnými mlýny". Avšak řád Svobodných zednářů a Iluminátů si svůj ďábelský plán velmi pečlivě střeží. ... celý text

Přidat komentář

Šnek86
30.12.2018 5 z 5

Tato kniha mi utkvěla v paměti na hodně dlouho, určitě si jí ještě někdy přečtu znova, abych si jí opět vybavil, bavila mě.

and
08.09.2018 4 z 5

Obsahově výborná knížka! Popisuje část jednoho života, co a jak vidí "vidoucí". Stylisticky je to napsané stylem "alá jednoduchá popisná detektivka k vodě", i když o detektivku nejde, ale jiné přirovnání mne nenapadá. Tento styl psaní bylo pro mne utrpením číst, chvílemi jsem trpěla jak zvíře, ale zvítězil obsah nad formou. Kdo začíná vidět, cítit energie, živly přírody, přírodní bytosti či má spojení s vesmírem, s posmrtnou dimenzí (= s "vyšším" matrixem) anebo koho jen tato tématika zajímá, pak doporučuju k přečtení:-)


Shui-Xian
23.11.2015 2 z 5

Zajímavý pohled do tváře dneška... Cením si toho, že autor poměrně přitažlivě vykreslil řadu konspiračních teorií, esoterických témat a vůbec otázek, nad kterými není od věci se zamýšlet. Nakolik jimi tnul do živého a nakolik pouze předhodil čtenářům fantasmagorické bludy, je těžké odhadnout - osobně mi řada z těch motivů až tak za vlasy přitažená nepřijde.
Příběh hezky graduje, zápletky jsou zajímavé. Styl psaní je ale bohužel dost nešťastný - nedokáže vypíchnout pointu, dialogy jsou prkenné a umělé, hlavní hrdina nudný a šablonovitý. (Otcova výchova je mimochodem jak ze žurnálu pro moderní pedocentrické rodiče.) Přesto poutavé, inspirující čtení...

Spajdy
12.08.2015 4 z 5

Ačkoliv je znát, že autor nebyl při psaní knihy ani trochu "vypsaný", tak i přesto mi dala opravdu hodně na mojí cestě - upozornila mě na spoustu věcí, kterých jsem si nevšímal nebo které jsem záměrně přehlížel. Autor vcelku dobře spojuje několik různých témat a jako celek to dává smysl. Je vidět, že byl asi inspirovaný nějakým hlubokým a silným zážitkem, který ho k napsání knihy popostrčil :-)

rfa
24.08.2013 5 z 5

Velmi inspirující. Knihu doporučuji všem kteří hledají hlubší podstatu bytí. Je zde zodpovězeno mnoho otázek na duchovní vědění. Autor stručně vysvětluje a uvádí v logickou souvislost problémi esoteriky, duchovních nauk a vědy a vše spojuje do jednoho uceleného celku .

Skawin
25.05.2013 4 z 5

Zajímavé čtení. S některými pasážemi ovšem nemohu souhlasit a myslím, že se autor vydal na tenký led (tvrzení, že útok na WTC zorganizovaly USA pro mě není přijatelné).. Souhlasím s uživatelem TONO, že literární styl nepatří mezi silné stránky autora.

tono
26.09.2011 4 z 5

Poutavé čtení o nesmírně zajímavém a důležitém tématu, o kterém jsou zatím spíše jen útržkovité informace na internetu, určitě velmi přínosné ai zábavné, ačkoliv literární styl není z mého pohledu nepatří mezi silné stránky a není přílis zajímavý.

Autorovy knížky

2008  86%Pravda mezi nebem a zemí

Kniha Pravda mezi nebem a zemí je v

Právě čtených1x
Přečtených31x
Doporučených5x
Knihotéce12x
Chystám se číst12x
Chci si koupit8x