Přátelství z vášně

Přátelství z vášně https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493620/bmid_pratelstvi-z-vasne-YCm-493620.jpg 3 12 2

Wentworth série

< 3. díl

Před šesti lety Judith svého milence Dana Ashburna odmítla, jelikož se ho její krutá macecha rozhodla společensky znemožnit. Nyní je ale situace jiná, neboť Judith spadlo do klína velké dědictví. Po něm zatouží reverend Truscott a nabídne jí manželství. Dan však tuší, že Judith hrozí nebezpečí, a snaží se ji od neuváženého sňatku odradit. Avšak bývalá snoubenka mu nevěří... dokonce ani to, že ji Dan stále ještě miluje!... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

The Passionate Friends , 1998


více info...

Přidat komentář

snowpinkee
17.11.2018 2 z 5

Mě tohle nebavilo. Často jsem se nachytala že myslím úplně na něco jinýho. Zápletka fajn, rodina fajn, ale ve výsledku to bylo na mě hodně táhlé.

modranka
03.04.2014 4 z 5

Tretia časť série Wentworthovcov je opäť napínavá a dobrodružná. Judith ma síce rozčuľovala, svojim rozhodnutím zosobášiť sa s reverendom mi pripadala neskutočne hlúpa, ale bol to základ celého deja, tak som to brala s rezervou. V tomto dieli sa opäť stretnete s postavami z dvoch predchádzajúcich častí, s rodinnými príslušníkmi Wentworthovcov, ich malými deťmi, ktoré sa opäť objavia v pokračovaní (Debutantka) ale vo svojej dospelejšej podobe. Po prečítaní tejto časti by som odporučila čítať diely po sebe. Minimálne od 2. časti.